Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aurora's koninklijke koets 43173

De LEGO set 43173 is de perfecte speelset voor kinderen vanaf 5 jaar.
Het bevat een schattige roze met witte koets, een tafeltje en een taart met kaarsje.
Kinderen kunnen met deze set hun eigen avonturen beleven en hun creativiteit en fantasie stimuleren.
De set wordt geleverd met een minipoppetje van Aurora en een LEGO figuur van een uil.
Het is een ideaal cadeau voor de feestdagen of een verjaardag.
Bestel deze set nu en laat de fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Aurora's koninklijke koets 43173 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43173
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in het magische rijk van Disney prinses Aurora en haar vriendje de uil! Met de LEGO® ǀ Disney Aurora's koninklijke koets (43173) set begint het avontuur zodra je de doos opent! Deze schattige speelset bestaat uit een roze met witte koets met doorzichtige bovenkant, een kleine tafel en een taart met kaarsje.

Stap in, sla de vleugels uit en vlieg door het rijk van Doornroosje! Kinderen kunnen de meest creatieve rollenspellen bedenken met deze schattige speelset. Ze kunnen alleen met deze set spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets voor nog meer spannende en fantasierijke speelmogelijkheden. Het onbeperkte speelplezier begint zodra je de doos opent en kinderen aan de slag gaan met bouwen!

Deze Disney Princess speelset is inclusief een minipoppetje van Aurora en een LEGO Disney figuur van een uil, zodat kinderen snel en eenvoudig kunnen beginnen met spelen. Bovendien bevat de set diverse spelstarters die de creativiteit en fantasie van kinderen stimuleren, waardoor ze hun eigen wereld vol speelplezier en avontuur kunnen creëren.

Creëer je eigen sprookje van Doornroosje en ontdek de fantasie in jezelf. Moedig je kinderen aan om te spelen, te bouwen en te fantaseren. Samen met Disney prinses Aurora en haar vriendje de uil kun je de meest geweldige avonturen beleven.

Deze schattige LEGO® ǀ Disney Aurora's koninklijke koets (43173) set is het ideale cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid. Het bevat de lieflijke roze-witte koets, het kleine tafeltje en de taart met kaarsje. Dit is het perfecte cadeau voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

Je hoeft alleen maar de doos te openen en het spel begint direct met het bouwen van het model. De gemakkelijk te volgen instructies zorgen ervoor dat het bouwen voor kinderen een eitje wordt, waardoor ze ontdekken hoe leuk het is om zelf te kunnen bouwen en ze eindeloos creatief speelplezier kunnen beleven. Batterijloos speelgoed helpt ook de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen te vergroten en geeft hen bovendien de vreugde van het helemaal zelf bedenken van nieuwe verhalen.

Open je hart en je verbeelding met de LEGO® ǀ Disney sets. Deze leuke speelset van prinses Aurora bevat spelstarters en talloze creatieve speelmogelijkheden waardoor de creativiteit en fantasie van kinderen worden gestimuleerd. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.

Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Laat je inspireren door de leuke avonturen die Aurora en haar vriendje de uil beleven met deze schattige LEGO® ǀ Disney Aurora's koninklijke koets (43173) set. Bestel hem nu en laat de fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43214

Draaiende Rapunzel

foto van lego set5007117

DISNEY PRINCESS ART - BELLE

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.