Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mulans verhalenboekavonturen 43174

De LEGO® ǀ Disney Mulans verhalenboekavonturen (43174) set neemt je mee in de betoverende wereld van Disney's Mulan.
Met winterse trainingsplaats en pruimenboom scènes, 3 micropoppetjes en geen batterijen nodig, is deze draagbare speelset perfect voor onderweg.
Stimuleer creativiteit en fantasie van kinderen met dit geweldige cadeau.
Ontdek de magie van Disney en word de held van je eigen verhaal.


(Totaal: 43 woorden)

Waar is LEGO Mulans verhalenboekavonturen 43174 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.4919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
124
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
43174
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van Disney's Mulan met de betoverende LEGO® ǀ Disney Mulans verhalenboekavonturen (43174) set. Deze set is ontwikkeld voor fans van alle leeftijden en biedt een perfect cadeau-idee voor de feestdagen, verjaardagen of andere speciale gelegenheden.

Het avontuur begint wanneer je het boek opent en jezelf in twee prachtige scènes waant. Bezoek de winterse trainingsplaats en oefen je vechtkunst met de draaibare trainingspop of ontspan in de tuin met de uitvouwbare pruimenboom. Kies uit maar liefst 2 stickervellen om het boek te personaliseren met je eigen creatieve ideeën.

Deze set biedt urenlang speelplezier. Kinderen kunnen alleen spelen of de set combineren met andere LEGO ǀ Disney sets voor nog meer spannende en fantasierijke speelmogelijkheden. Met 3 gedetailleerde micropoppetjes, waaronder 2 versies van Disney prinses Mulan, Li Shang en een LEGO Disney figuur van Khan het paard, plus een steen met decoratie van Kriki, kunnen kinderen snel beginnen met spelen.

Dit geweldige Disney Mulan-cadeau is ontworpen om de creativiteit en fantasie van kinderen te stimuleren. Ze kunnen spannende verhalen verzinnen waarbij ze hun favoriete personages uit de film naspelen en nieuwe avonturen beleven die alleen in hun eigen verbeelding bestaan.

Deze draagbare speelset is perfect voor onderweg en biedt leuk en spannend rollenspelplezier wanneer je maar wilt. Het boek dat open kan is ca. 23 cm breed, 12 cm diep en 8 cm hoog, precies groot genoeg voor nieuwe avonturen of om mee te nemen voor speelplezier onderweg.

Het beste van alles is dat deze LEGO® set geen batterijen nodig heeft. Het stimuleert de samenwerking, de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en geeft hen de vreugde van het helemaal zelf bedenken van nieuwe verhalen.

Ontdek de wereld van Disney's Mulan en haar avonturen met deze fantastische LEGO® ǀ Disney Mulans verhalenboekavonturen (43174) set. De set biedt favoriete personages en leuke scènes voor eindeloos speelplezier en brengt de magie van Disney naar jouw speelkamer. Gemaakt van hoogwaardige LEGO® stenen die voldoen aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en kwaliteit, is dit een cadeau dat generaties lang meegaat. Shop nu en word de held van je eigen verhaal.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10960

Belle's balzaal

foto van lego set43199

Binnenplaats van Elsa's kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.