Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariëls verhalenboekavonturen 43176

Stap in de magische wereld van Disney's De Kleine Zeemeermin met LEGO® ǀ Disney Ariëls Verhalenboekavonturen (43176) bouwset! Ontdek het onderwaterkasteel en het strandgedeelte, compleet met accessoires en microfiguren.
Deze draagbare speelset is perfect voor onderweg en kan gecombineerd worden met andere LEGO® ǀ Disney sets voor extra speelplezier.
Bestel nu en beleef de magie van De Kleine Zeemeermin!

Waar is LEGO Ariëls verhalenboekavonturen 43176 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
43176
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de magische wereld van Disney's De Kleine Zeemeermin met de superleuke LEGO® ǀ Disney Ariëls Verhalenboekavonturen (43176) bouwset! Dit geweldige boek opent zich om twee werelden te onthullen, een onderwaterkasteel van Ariël en een prachtig strandgedeelte boven water. Verken de oceaan met Disney prinses Ariël, Botje, Sebastiaan en prins Eric en beleef urenlang fantasierijk speelplezier!

Laat de creativiteit van kinderen de vrije loop! Met deze Lego set kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om de meest prachtige verhalen te bedenken. Deze set zit boordevol plezier en geweldige accessoires, zoals een schelp die open kan, een glijbaan en Botje, Sebastiaan en prins Eric als microfiguren. De set wordt geleverd met twee stickervellen om het verhalenboek naar wens te versieren.

Deze draagbare speelset is de perfecte manier om de magische wereld van De Kleine Zeemeermin overal mee naartoe te nemen. De set is gemakkelijk mee te nemen en past perfect in elk rugzakje. Ideaal voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar als cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag.

Beleef eindeloos speelplezier met deze set! Kinderen zullen genieten van het bouwen van Ariëls onderwaterkasteel en het verkennen van de oceaan met hun favoriete Disney karakters. Combineer deze set met andere LEGO® ǀ Disney sets om nog meer speelplezier te beleven.

De LEGO® stenen worden geproduceerd volgens de hoogste industrienormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel om in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Met de eenvoudig te volgen instructies is bouwen een fluitje van een cent voor kinderen vanaf 5 jaar. Laat kinderen hun eigen verhalen maken en genieten van eindeloos speelplezier!

Stimuleer de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen met deze geweldige LEGO® ǀ Disney Ariëls Verhalenboekavonturen set. Het perfecte cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag. Bestel deze LEGO set nu en beleef de magische wereld van De Kleine Zeemeermin!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43224

Kasteel van koning Magnifico

foto van lego set43238

Elsa's Frozen kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.