Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belles verhalenboekavonturen 43177

Ontdek de betoverende wereld van Belle en het Beest met LEGO® ǀ Disney set 43177.
Verken het magische kasteel en creëer fantastische verhalen met het bijbehorende boek.
Deze draagbare set bevat ook 2 micropoppetjes, accessoires en stickervellen.
Perfect cadeau voor fans van Belle en het Beest.
Bestel nu en begin aan jouw eigen avonturen!

Waar is LEGO Belles verhalenboekavonturen 43177 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 59.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
111
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
43177
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Belle en het Beest met LEGO® ǀ Disney Belles verhalenboekavonturen (43177)! Deze set is een ware must-have voor kinderen én volwassenen die dol zijn op de tijdloze klassieker van Disney.

Met deze set kun je het magische kasteel van het Beest verkennen en de geheimen ontdekken die achter de deuren schuilgaan. Wat voor avonturen zullen Belle en het Beest beleven in het prachtige kasteel? Laat je fantasie de vrije loop en creëer de meest fantastische verhalen met dit bijzondere boek.

De set bestaat uit een boek dat open kan en een gedetailleerde weergave van zowel de binnen- als de buitenkant van het kasteel. Maar dat is nog niet alles! In deze set vind je ook 2 stickervellen en 2 micropoppetjes van Belle en het Beest, dat in prins Adam kan transformeren. Maar dat is nog niet alles, want ook Mevrouw Tuit, Barstje, Pendule en Kast maken deel uit van deze set.

Kinderen zullen het geweldig vinden om alle speelmogelijkheden van deze draagbare set te ontdekken. Of ze nu alleen spelen of de set combineren met andere LEGO ǀ Disney sets, de mogelijkheden zijn eindeloos! En dankzij het compacte formaat van het boek is deze set makkelijk mee te nemen voor speelplezier onderweg.

Deze set is het perfecte cadeau-idee voor jonge fans van Belle en het Beest. Het bevordert de creatieve ontwikkeling van kinderen en stimuleert rollenspellen en fantasierijke verhalen. Bovendien is deze set volledig batterijloos, waardoor kinderen zelf hun avonturen kunnen bedenken en zonder enige beperkingen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Het boek is ca. 23 cm breed, 12 cm diep en 8 cm hoog – precies groot genoeg voor nieuwe avonturen of om mee te nemen als je onderweg bent. De gemakkelijk te volgen instructies zorgen ervoor dat het bouwen voor kinderen een eitje wordt, waardoor ze zullen ervaren hoe leuk het is om hun eigen verhalen te bedenken of bekende scènes uit de film na te spelen.

Met LEGO® stenen voldoe je aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. En dankzij de strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen van de LEGO Groep kun je erop vertrouwen dat deze set veilig is voor jou en jouw kinderen om mee te spelen.

Laat kinderen gedetailleerde personages en speelplekken ontdekken met de LEGO® ǀ Disney verzamelsets. Deze set van Disney's Belle en het Beest bevat schattige spelstarters en stimuleert creatieve speelmogelijkheden voor belangrijke vaardigheden. Of je nu een fan bent van Belle en het Beest of gewoon op zoek bent naar onbeperkt speelplezier, deze set is absoluut een aanrader. Bestel hem nu en begin aan jouw eigen verhalenboekavonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 59.99 (07-12-2023) € 34.38

Ook aanbevolen:

foto van lego set43189

Elsa en de Nokk verhalenboekavonturen

foto van lego set10769

Toy Story 4 Campervakantie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.