Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het kasteelfeest van Assepoester 43178

Stap binnen in de betoverende wereld van Disney met de LEGO® ǀ Disney Het kasteelfeest van Assepoester (43178) set! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat een kasteelgevel, torens en schattige personages zoals Assepoester en haar huisdieren.
Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen avonturen.
Met de interactieve LEGO Life Instructions PLUS app wordt het bouwen nog leuker.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Het kasteelfeest van Assepoester 43178 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.2319-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 44.9819-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
168
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43178
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Disney met de LEGO® ǀ Disney Het kasteelfeest van Assepoester (43178) set! Zet je schrap voor de meest magische gebeurtenis van het jaar, het kasteelfeest van de prachtige Disney prinses Assepoester. Deze set is geschikt voor kleine bouwers vanaf 4 jaar en is perfect om te leren bouwen met LEGO stenen. Met een startsteenbouwplaat en stapsgewijze bouwinstructies wordt het bouwen van het kasteel nog eenvoudiger. Download gratis de interactieve LEGO Life Instructions PLUS app en ontdek nog meer coole functies zoals zoom- en draaifuncties voor een nog leukere bouwervaring.

Laat kleuters hun creativiteit de vrije loop laten met deze LEGO® ǀ Disney set. Met Assepoester en haar huisdieren Lucifer, Bruno en een muis zijn er genoeg schattige personages om mee te spelen. De set bevat een kasteelgevel met torens en een paviljoen met een ballon, zitje en taartplateau - alles wat je nodig hebt om het meest spectaculaire kasteelfeest ooit te organiseren. De feesthoedjes voor de dieren stimuleren de fantasie, waardoor kinderen al snel hun eigen wereld vol speelplezier en avontuur kunnen creëren.

In deze set worden kinderen uitgedaagd om hun probleemoplossend vermogen te verbeteren en hun zelfstandigheid te vergroten. Het bouwen van de set geeft kinderen het vertrouwen om hun eigen bouwwerken te creëren en stimuleert hun creativiteit. De geliefde personages in deze set zijn geweldig om mee te spelen en kunnen worden gecombineerd met andere figuren voor nieuwe verhalen.

Het kleurrijke kasteel met verschillende kamers is voor kinderen vanaf 4 jaar een ideaal cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid. Het kasteel is ca. 16 cm hoog, 17 cm breed en 8 cm diep – precies groot genoeg voor de gaafste avonturen en om jonge kinderen kennis te laten maken met het plezier van bouwen. Deze eenvoudige, batterijloze speelgoedset is gevoed door kinderfantasieën en zorgt voor urenlang speelplezier.

Instructions PLUS is een interactieve handleiding die het bouwen nog leuker maakt. De eenvoudige gids vind je in de gratis LEGO® Life app en heeft zoom- en draaifuncties, waardoor zelfs de jongste kleuters deze LEGO speelset helemaal zelf kunnen bouwen. LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep wordt elk element van de bouwset grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Fans van Disney's Assepoester zullen deze fantastische set geweldig vinden. De set inspireert tot creatieve rollenspelen op basis van de film en geeft kinderen de kans om hun eigen verhalen te bedenken. De LEGO® ǀ Disney Het kasteelfeest van Assepoester (43178) set is een speelgoedset die jonge kinderen laat kennismaken met LEGO thema's, favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Bestel jouw set vandaag en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (24-05-2023) € 49.95 (30-07-2022) € 47.37

Ook aanbevolen:

foto van lego set43210

Vaiana’s ontdekkingsboot

foto van lego set10997

Kampeeravontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.