Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belle's kasteel winterfeest 43180

Beleef het winterfeest in Belle's kasteel met de LEGO® ǀ Disney Belle's kasteel winterfeest (43180) set.
Deze kleurrijke set zit vol speelplezier en stimuleert de verbeelding van kinderen.
Met bekende personages en veel details, is dit een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.
Duik in de magische wereld van Belle en het Beest en beleef fantastische avonturen!

Waar is LEGO Belle's kasteel winterfeest 43180 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 68.4919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
238
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
43180
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom bij het winterfeest in Belle's kasteel! Met de LEGO® ǀ Disney Belle's kasteel winterfeest (43180) set is het altijd feest! Jonge kinderen die dol zijn op Belle en het Beest kunnen zich onderdompelen in deze betoverende speelwereld. De set zit boordevol elementen en spelstarters om de creativiteit van kinderen te stimuleren en hun verbeelding te laten spreken.

Laat je fantasie de vrije loop met extra details

Het kleurrijke kasteel beschikt over verschillende kamers die kinderen kunnen verkennen, plus kleinere bouwwerken zoals een kaptafel met een haarborstel, strik en diadeem, een tafel met stoel en een open haard. Dit zorgt voor nog meer creatieve speelmogelijkheden. De set bevat ook speciale startsteenbouwplaten en muren, wat zelfs beginnende bouwers de trots geeft om het helemaal zelf te bouwen.

Geliefde personages zorgen voor veel speelplezier

In de set vind je 2 minipoppetjes van Disney's Belle en het Beest, die je kunt omtoveren tot de Prins, zodat kinderen direct op avontuur kunnen gaan. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook andere bekende personages, zoals Mevrouw Tuit, Barstje en Pendule, plus LEGO voor Disney figuren van een vogel en een sneeuwpop. Zo kunnen kinderen zich helemaal onderdompelen in de magische wereld van Belle en het Beest.

Een eenvoudig te bouwen kasteel boordevol details

Het kasteel is ca. 23 cm hoog, 25 cm breed en 16 cm diep en zit boordevol speelse details en slimme accessoires. Door de duidelijke instructies met afbeeldingen ontwikkelen kinderen hun bouw- en speelvaardigheden tijdens het maken van een prachtig kasteel en allerlei accessoires voor Disney's Belle en het Beest.

Het bouwgemak geeft kinderen meer zelfvertrouwen. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Dit is al zo sinds 1958, dus je weet dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Ontwikkel de vaardigheden en verbeelding van kinderen

Door de kleurrijke en eenvoudig te bouwen set met figuren geïnspireerd op Belle en het Beest leren kinderen op een speelse manier verschillende vaardigheden te ontwikkelen. Zoals het ontwikkelen van creatieve denkvaardigheden, het stimuleren van verbeelding en fantasie. Laat je kinderen het kasteel en de accessoires bouwen, daarna kunnen ze hun favoriete scènes uit de film naspelen of nieuwe verhalen bedenken.

Vanwege het bouwgemaak en vele leuke verhaalstarters is dit een geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder. Ze zullen de tijd van hun leven hebben en telkens opnieuw verliefd worden op het winterse Belle's kasteel!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de magische wereld van Belle en het Beest met de LEGO® ǀ Disney Belle's kasteel winterfeest (43180) set en beleef fantastische avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (05-08-2022) € 71.99 (20-03-2023) € 67.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10775

Mickey Mouse & Donald Duck boerderij

foto van lego set5007117

DISNEY PRINCESS ART - BELLE

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.