Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mulans trainingsplaats 43182

Beleef de avonturen van Disney's Mulan met de LEGO set 43182: Mulans trainingsplaats. Deze set biedt eindeloze speelmogelijkheden, met een trainingsgedeelte, vuurwerkschieter en tokkelbaan. De set bevat gedetailleerde personages en kan gecombineerd worden met andere LEGO ǀ Disney sets. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bestel nu voor urenlang speelplezier en boeiende avonturen!

Waar is LEGO Mulans trainingsplaats 43182 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.2319-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
157
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43182
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom bij de wonderbaarlijke wereld van Disney's Mulan! Ontdek nu de onvergetelijke avonturen van Mulan, Kriki en het paard Khan met deze fantastische LEGO® set 43182: Mulans trainingsplaats.

Deze unieke set biedt eindeloze speelmogelijkheden voor jong en oud. De set bestaat uit een trainingsgedeelte met poort, vuurwerkschieter en tokkelbaan, plus een bouwbare pruimenboom met opbergruimte. Jonge kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en vele rollenspellen bedenken met deze set, zowel alleen als samen met andere LEGO ǀ Disney sets.

De set bevat gedetailleerde personages, waaronder een minipoppetje van Disneyprinses Mulan, een LEGO® Disney figuur van Khan het paard en een element gedecoreerd met Kriki en zijn kooi. Hun creativiteit en fantasie worden gestimuleerd wanneer ze hun eigen wereld van plezier en avontuur creëren.

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze LEGO® ǀ Disney (43182) set! Train met Mulan, geniet van een kopje thee in het paviljoen en steek vuurwerk af vanaf het dak van de poort. De trainingsplaats heeft een tokkelbaan en op het dak van de poort staat een vuurwerkschieter. De bouwbare pruimenboom kan worden geopend om de verborgen ruimte voor het zwaard van Disney prinses Mulan, haar koffer en kaptafeltje te onthullen.

De geliefde personages in deze set zijn geweldig om mee te spelen en kinderen kunnen deze set combineren met andere sets voor nog meer creatieve speelmogelijkheden. Deze unieke, gedetailleerde trainingsplaats, bouwbare pruimenboom en Disney's Mulan, Kriki en haar paard Khan zijn voor kinderen vanaf 5 jaar een geweldig cadeau.

Ontworpen voor training én ontspanning. De poort in deze spannende speelset is ca. 16 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep – precies groot genoeg voor coole, fantasierijke avonturen. Gevoed door kinderfantasie zorgt deze eenvoudig te bouwen, batterijloze speelgoedset voor urenlang onbegrensd speelplezier. Daarnaast helpt het bij het vergroten van de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen.

De gemakkelijk te volgen instructies zorgen ervoor dat deze set eenvoudig te bouwen is voor kinderen, waardoor ze op een leuke manier creatief bezig kunnen zijn. Zo zullen ze ervaren hoe fijn het is om zelf nieuwe verhalen te bedenken en hun creativiteit te uiten op een manier die bij hen past.

Kinderen kunnen gedetailleerde personages en speelplekken ontdekken met de LEGO® ǀ Disney verzamelsets. Deze slimme set bevat verschillende spelstarters en stimuleert creatieve speelmogelijkheden waarmee kinderen belangrijke vaardigheden kunnen ontwikkelen. Dankzij LEGO's jarenlange expertise voldoen de stenen van deze set aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Ben jij een fan van Disney's Mulan? Wil jij graag nieuwe avonturen beleven met Mulan, Kriki en het paard Khan? Dan is deze set echt iets voor jou! Bestel nu de LEGO® ǀ Disney Mulans trainingsplaats set (43182) en ontdek zelf alle verborgen geheimen en speelmogelijkheden van deze fantastische set. Wij beloven je urenlang speelplezier en boeiende avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43241

Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje

foto van lego set853998

Mickey Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.