Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vaiana's eilandhuis 43183

De LEGO® ǀ Disney Vaiana's eilandhuis (43183) set brengt het eilandleven in huis.
Met een kleurrijk en gedetailleerd huisje, een waterval en personages uit de film, stimuleert deze speelset de creativiteit en fantasie van kinderen.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en een perfect cadeau voor de feestdagen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Vaiana's eilandhuis 43183 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
202
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43183
lego insiders punten icoon
262
punten

Haal het eilandleven in huis met de LEGO® ǀ Disney Vaiana's eilandhuis (43183) set! Dit kleurrijke en gedetailleerde huisje laat je kennismaken met het leven aan zee en de avonturen van Vaiana, Heihei en Oma Tala. Deze unieke speelset is perfect voor jongeren én volwassenen die willen spelen en bouwen met LEGO® en is voorzien van een slaapkamer onder het dak, een woonkamer en een aangebouwde steiger, plus een bouwbare waterval met een draaiende draaikolkschijf.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef avonturen met de personages uit de film! Speel ontroerende scènes na of verzin je eigen verhaal met Vaiana, Oma Tala en Heihei in de prachtige strandhut. De set biedt vrije speelmogelijkheden en stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen dankzij de ingebouwde spelstarters.

Deze coole set is perfect voor fans van de Disney film Vaiana. De kleurrijke eilandhut en waterval, plus Vaiana, Heihei en Oma Tala zijn voor kinderen vanaf 5 jaar een erg leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid.

Het dagelijks leven en avontuur komen samen in deze leuke LEGO® ǀ Disney (43183) set. De gedetailleerde hut heeft een slaapkamer en een woonruimte met aangebouwde steiger, plus een waterval met draaiende draaikolkschijf voor fantasierijk plezier. Door de herkenbare personages is het leuk om afzonderlijk met deze set te spelen of deze te combineren met andere sets. Kinderen kunnen Disney's Vaiana een handje helpen in en om het huis of de set toevoegen aan andere LEGO® sets.

Dankzij de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen die kinderen opdoen, is dit eenvoudig te bouwen, batterijloze speelgoed perfect voor huiselijk speelplezier en avontuur. De strandhut in deze veelzijdige speelset is ca. 15 cm hoog, 14 cm hoog en 8 cm diep – precies groot genoeg voor eindeloos speelplezier.

De duidelijke en makkelijk te volgen instructies zorgen ervoor dat het bouwen voor kinderen een eitje wordt, waardoor ze op leuke wijze creatief bezig kunnen zijn en zullen ervaren hoe leuk het is om zelf nieuwe avonturen te bedenken. Kinderen kunnen gedetailleerde personages en speelplekken ontdekken met de LEGO® ǀ Disney verzamelsets. De gedetailleerde set bevat verschillende spelstarters en stimuleert creatieve mogelijkheden waarmee kinderen belangrijke vaardigheden kunnen opdoen.

Bij de LEGO Groep voldoen de LEGO® stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. Wij gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Koop nu de LEGO® ǀ Disney Vaiana's eilandhuis (43183) set en haal het eilandleven in huis! Ontdek de avonturen van Vaiana en haar vrienden, verzin je eigen verhaal en beleef urenlang speelplezier! Deze unieke speelset is een must-have voor jong en oud en is het ideale cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid. Bestel nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41069

Een dag bij het zwembad met Treasure

foto van lego set43222

Disney kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.