Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aurora‘s boshut 43188

Breng de magie van Disneyland naar je eigen huis met de LEGO® ǀ Disney Aurora's boshut (43188) set! Deze betoverende set bestaat uit een hut met twee verdiepingen, een keuken, een slaapkamer en een draaiend waterrad.
Met inspirerende accessoires en minipoppetjes van Aurora en Maleficent kunnen kinderen hun favoriete scènes uit Doornroosje naspelen.
Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en helpt hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen.
Bestel nu en beleef de magie thuis!

Waar is LEGO Aurora‘s boshut 43188 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 29.9805-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
300
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-09-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
43188
lego insiders punten icoon
337
punten

Breng de magie van Disneyland naar je eigen huis met de LEGO® ǀ Disney Aurora's boshut (43188) set! Beleef de avonturen van de geliefde Disney-prinses Aurora en haar moedige vrienden in deze prachtige bouwset. Of je nu een Disney-liefhebber bent of gewoon houdt van lekker spelen, deze set is perfect voor jou!

Deze betoverende set bestaat uit een hut met twee verdiepingen, een keuken met toegangsdeur, tafel en open haard met fornuis, plus een slaapkamer op de bovenverdieping. Het waterrad aan de zijkant van de hut kan ronddraaien en laat de magische vonken in de schoorsteen bewegen. Voor nog meer speelplezier is er een kleine bouwbare brug in het bos om zelf te bouwen, waardoor kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. En met de verschillende inspirerende accessoires, waaronder minipoppetjes van Disney's Aurora en Maleficent, LEGO voor Disney figuren van Diablo, een hertje, een konijntje, een eekhoorntje en een blauwe vogel, kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de film Doornroosje naspelen of hun eigen creatieve verhalen bedenken.

De set is ontworpen voor jonge Disney Princess fans van alle leeftijden en biedt een spannende en boeiende bouwervaring. De gedetailleerde hut fascineert jonge bouwers en helpt hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen. Door eerst de set te bouwen, kunnen kinderen daarna hun favoriete scènes uit de film naspelen of zelf nieuwe verhalen bedenken. Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar.

De hut met 2 verdiepingen is boordevol details en is ca. 17 cm hoog, 21 cm breed en 11 cm diep. Het eenvoudige bouwproces geeft kinderen meer zelfvertrouwen. Dankzij de duidelijke instructies met afbeeldingen ontwikkelen kinderen hun bouw- en speelvaardigheden tijdens het maken van een gedetailleerde hut voor Disney's Aurora, Maleficent en Diablo.

Bovendien zijn LEGO® stenen ontworpen om consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, zodat kinderen keer op keer opnieuw kunnen bouwen zonder dat de stenen beschadigen. LEGO® stenen worden gemaakt in overeenstemming met strikte industrienormen en voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen om kinderen veilig en zorgeloos te laten spelen.

Zet de televisie uit, laat je telefoon liggen en ga lekker creatief en avontuurlijk in Disneyland-stijl bouwen met de LEGO® ǀ Disney Aurora's boshut (43188) set. Breng de magie van Disneyland naar je eigen huis en beleef allerlei avonturen met de moedige Disney prinses en haar vrienden! Bestel nu de LEGO® ǀ Disney Aurora's boshut (43188) set en laat de magie beginnen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (16-07-2023) € 43.50 (30-07-2022) € 33.40

Ook aanbevolen:

foto van lego set43201

Isabela's magische poort

foto van lego set43224

Kasteel van koning Magnifico

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.