Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariels feestboot 43191

De LEGO® | Disney Ariëls feestboot (43191) is een geweldige set voor fans van De kleine zeemeermin.
Met een drijvende boot, een dansvloer, een muziekpodium en nog veel meer, biedt deze set urenlang speelplezier.
Speciaal ontworpen voor beginnende bouwers vanaf 4 jaar oud en inclusief digitale Instructions PLUS voor stapsgewijze begeleiding.
Deze set is leuk voor zowel kinderen als volwassenen en kan worden uitgebreid met andere LEGO sets.
Het speelgoed voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
Bestel nu en geniet samen van het bouwen en spelen met Ariël en haar vrienden!

Waar is LEGO Ariels feestboot 43191 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
114
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
43191
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een fan van Disney's De kleine zeemeermin en hou je van bouwen? Dan is de LEGO® ǀ Disney Ariëls feestboot (43191) set echt iets voor jou! In deze set bouw je samen met onze favoriete prinses Ariel en haar vrienden een geweldige feestboot compleet met een drijvende boot, een pier met een boog en een ronddraaiende dansvloer, een onderwatermuziekpodium en nog veel meer!

Maar dat is nog niet alles! Deze set is speciaal ontworpen voor beginnende bouwers vanaf 4 jaar oud. Dus, als je nog niet zoveel bouwervaring hebt, hoef je je geen zorgen te maken. In elk zakje zitten de bouwonderdelen en de gedrukte bouwinstructies die je nodig hebt om het complete model te bouwen. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens digitale Instructions PLUS! Met deze stapsgewijze begeleiding in de LEGO Bouwinstructies app, kun je als jonge bouwer al snel een echte meesterbouwer worden!

De boot is voorzien van een deels gebouwde startsteen waar kinderen eenvoudig mee kunnen bouwen, zodat ze snel kunnen gaan spelen! En als je klaar bent met bouwen, kun je genieten van urenlang speelplezier met prinses Ariël en haar vrienden. Fans van De kleine zeemeermin zullen dol zijn op de accessoires, zoals een saxofoon, een bot en een schatkist met een ring en drietand. Ideaal om favoriete scènes uit de film na te spelen of om eigen avonturen te bedenken.

Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Met LEGO 4+ sets kunnen volwassenen namelijk het bouw- en speelplezier delen met hun kinderen, of ze nu ervaren LEGO bouwers zijn of beginners. Kortom, het is plezier voor het hele gezin!

De bouwbare speelgoedboot is ongeveer 15 cm lang, een mooi formaat om mee te spelen of neer te zetten. En als je nog meer enthousiast bent geworden, dan kun je deze set gemakkelijk combineren met andere LEGO sets. LEGO stenen zijn namelijk compatibel, dus je kunt deze set uitbreiden naarmate je bouwvaardigheden groeien.

En natuurlijk hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van het speelgoed. LEGO onderdelen worden namelijk gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. LEGO onderdelen voldoen daarom aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

Dus waar wacht je nog op? Beloon jezelf of je kinderen met deze creatieve LEGO set en ontwikkel bouwvaardigheden en fantasie terwijl je geniet van urenlang speelplezier. De LEGO® ǀ Disney Ariëls feestboot (43191) set is ook nog eens een geweldig verjaardagscadeau voor jongens of meisjes vanaf 4 jaar. Bestel deze set nu en ervaar het plezier van samen bouwen en spelen met jouw favoriete prinses en haar vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 69.99 (21-06-2024) € 46.58

Ook aanbevolen:

foto van lego set41964

Mickey Mouse & Minnie Mouse: Terug naar school

foto van lego set43213

De Kleine Zeemeermin verhalenboek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.