Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen 43193

Ontdek de magische wereld van Disney prinsessen met de LEGO Disney Ariel, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set! Deze draagbare set biedt urenlang creatief speelplezier en bevat een kasteel, koets en micropoppetjes.
Combineer deze set met andere LEGO Disney sets voor nog meer speelmogelijkheden.
Bestel nu en beleef eindeloos fantasierijk speelplezier!

Waar is LEGO Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen 43193 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 23.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 24.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
130
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
43193
lego insiders punten icoon
187
punten

Ontdek de magische wereld van Disney prinsessen met de LEGO® Disney Ariel, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set! Deze set biedt urenlang creatief speelplezier voor kinderen vanaf 5 jaar. Stap in de sprookjeswereld van deze prinsessen en beleef de meest avontuurlijke verhalen!

Deze set bevat een kasteel met ophaalbrug, een stickervel om het te versieren en een koets, plus gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en visualiseren. Dit stapsgewijze bouwproces zorgt ervoor dat jouw kind zich al snel een echte meesterbouwer zal voelen!

Deze draagbare set biedt kinderen veel speelmogelijkheden. Ze kunnen er afzonderlijk mee spelen of hem combineren met andere LEGO Disney sets. De set heeft veel leuke kenmerken en accessoires die de fantasie prikkelen en eindeloos creatief speelplezier bieden.

Kinderen kunnen snel met deze LEGO set gaan spelen met 4 micropoppetjes - Disney's Assepoester, Tiana, Belle en Ariël - plus LEGO figuren van Pieter, Lumière, een dolfijn en een kikker. Elk personage heeft zijn eigen verhaal en avonturen, waardoor jouw kind urenlang kan spelen en fantaseren!

Met deze LEGO set kunnen kinderen zelf creatieve verhalen bedenken of hun favoriete filmscènes naspelen. Onbeperkt speelplezier begint zodra je het boek opent! Wat voor leuke dingen staan je te wachten in het kasteel? Deze coole set bestaat uit een boek met een dubbelzijdig kasteel, een kleine koets, stickers om het te versieren en een heleboel inspirerende onderdelen voor fantasierijk speelplezier.

Elke Disney Princess fan zal deze set fantastisch vinden. Open het boek en ontdek een microwereld vol leuke details en onderdelen. Een leuke verrassing of beloning voor ieder kind. Neem deze bouwset mee om er onderweg mee te spelen. Het boek is geopend ca. 8 cm hoog, 23 cm breed en 12 cm diep. De set is groot genoeg voor nieuwe avonturen en klein genoeg om mee te nemen voor speelplezier waar je ook bent.

Wil je kinderen een nog leukere bouwervaring bieden? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS! Dankzij intuïtieve modi als zoomen, draaien en de doorschijnende modus is dit LEGO® bouwen voor het digitale tijdperk! Dit bouwbare Disney Princess speelgoedverhalenboek bevat gedetailleerde micropoppetjes en locaties en inspiratie voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen.

Met LEGO onderdelen voldoe je aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO Disney Ariel, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set is een geweldige investering voor elke avontuurlijke Disney Princess fan! Bestel nu en ontdek de magische wereld van je favoriete prinsessen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 18.74 (17-08-2022) € 24.99 (15-07-2022) € 23.72

Ook aanbevolen:

foto van lego set40521

Mini Disney spookhuis

foto van lego set41063

Ariel's onderwaterpaleis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.