Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Antonio's magische poort 43200

De LEGO® Disney Antonio's Magische Poort (43200) set is geïnspireerd op de film Encanto en biedt eindeloos creatief speelplezier.
Deze draagbare set bevat een microwereld met kleurrijke personages en accessoires.
Combineer deze set met andere Encanto of Disney sets voor nog meer avonturen.
Met digitale Instructions PLUS en hoogwaardige LEGO® kwaliteit en veiligheid.
Bestel nu en betreed de magische wereld van Encanto!

Waar is LEGO Antonio's magische poort 43200 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 16.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 18.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
99
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-12-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
43200
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de magische wereld van Encanto met de LEGO® Disney Antonio's Magische Poort (43200) set! Deze set heeft alles in huis om creatief plezier te beleven en eindeloos avonturen te beleven.

Wat zit er achter de deur?

Ontdek de magie van Encanto met deze 99-delige LEGO® Disney Antonio's Magische Poort set! Het sleutelgat van de poort verbergt een betoverende microwereld vol kleurrijke personages en fantasierijke accessoires. Met een dubbelzijdige 'poort' met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel en gedrukte bouwinstructies, is deze set een geweldig cadeau voor zowel jonge als volwassen fans van Encanto.

Fantasierijke personages en omgevingen

Met deze magische LEGO® Disney set kunnen kinderen snel aan de slag met de 2 micropoppetjes - Disney's Mirabel en Antonio - plus LEGO figuren van een capibara, jaguar, kikker en 3 vlinders. Deze set is inclusief fantasierijke functies en accessoires voor eindeloos speelplezier. Combineer deze set met andere Encanto of Disney sets (apart verkrijgbaar) en breng de magische wereld van Encanto tot leven!

Plezier voor onderweg

Deze draagbare set is perfect voor Disney fans die creatief plezier willen beleven waar ze ook gaan. Kinderen kunnen er zo mee spelen of hem combineren met andere LEGO® Disney sets (apart verkrijgbaar). Bovendien bevat de set een stickervel en accessoires voor fantasierijke verhalen.

Digitale Instructions PLUS

Bouwen met LEGO® is nog nooit zo leuk geweest! Met digitale Instructions PLUS kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en op het scherm bekijken. Dankzij het begeleide proces voelen zelfs jongere bouwers zich echte meesterbouwers!

Eindeloos creatief speelplezier

Met deze LEGO® Disney Antonio's Magische Poort set kunnen kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen terwijl ze hun creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop laten. Door de 'poort' te openen, betreden ze een microwereld met een beweegbare hangmat en een jaguargrot, plus diverse coole functies en accessoires voor een heleboel speelplezier.

LEGO® kwaliteit en veiligheid

LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Bovendien voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

Haal creatief speelplezier geïnspireerd op de film Encanto in huis met deze LEGO® Disney Antonio's Magische Poort (43200) set. Het plezier begint zodra de deur open gaat! Bestel nu en laat je betoveren door de magische wereld van Encanto!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 19.99 (13-07-2022) € 18.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set40388

Aankleed- en verzorgingsset voor minipoppetjes

foto van lego set10873

Minnie's verjaardagsfeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.