Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het huis van de familie Madrigal 43202

Haal de kleurrijke magie van Disney's Encanto in huis met de LEGO Disney Het huis van de familie Madrigal (43202) set! Deze set bevat een prachtig huis met 3 verdiepingen vol verrassingen en accessoires, plus 2 minipoppetjes, 1 micropoppetje en LEGO figuren van een capibara en een vlinder.
Combineer het met andere LEGO Disney sets voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel deze fantastische set en beleef je eigen Encanto avonturen!

Waar is LEGO Het huis van de familie Madrigal 43202 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 44.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 59.919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
587
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-12-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
43202
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij ook zo'n fan van Disney's Encanto? Dan wil je deze kleurrijke LEGO® Disney Het huis van de familie Madrigal (43202) set zeker niet missen! Het huis heeft maar liefst 3 verdiepingen vol met verrassingen en fantastische accessoires zoals een accordeon, grammofoon en paraplu. Met de speciale stickervel en digitale bouwinstructies kan jij zelfs als jonge bouwer al snel een meesterbouwer worden!

Speel de hele dag door
Deze set inspireert met kleuren, functies en details die voor een magisch gevoel zorgen. Kinderen kunnen er zo mee spelen of het model combineren met andere LEGO Disney sets (apart verkrijgbaar). Het bouwspeelgoed is een fantastisch cadeau voor kinderen die hun eigen fantasie willen gebruiken en creatieve verhalen willen verzinnen.

Fantastische filmpersonages
In deze LEGO Disney set vind je wel 2 minipoppetjes en 1 micropoppetje – Disney's Abuela, Mirabel en Antonio – plus LEGO figuren van een capibara en een vlinder. Dit hoogwaardige bouwspeelgoed is een cool cadeau voor kinderen die trendsetters willen zijn op het schoolplein. Iedereen zal versteld staan van jouw collectie!

Verras een Disney fan
Met deze bijzondere LEGO Disney Het huis van de familie Madrigal (43202) set, kan jij een Disney fan verrassen met een magisch huis vol kleurrijke verrassingen! Het avontuur begint zodra je de doos opent. Ontdek wie er allemaal in het huis wonen! Deze 587-delige set bestaat uit 3 verdiepingen met een ronddraaiende windhaan, kantelend bed en zwaaiende luiken, een uniek stickervel, plus een heleboel accessoires voor endless verhalen.

Op zoek naar creatief plezier?
Disney's Encanto fans vanaf 6 jaar zullen dit trendy cadeau geweldig vinden. Het huis bestaat uit meerdere kamers met verschillende kenmerken uit de film, plus functies en accessoires voor een heleboel speelplezier. Het huis is ca. 26 cm hoog, 20 cm breed en 10 cm diep en geschikt voor langere speelsessies en ziet er ook nog eens prachtig uit in een kinderkamer.

Digitaal bouwgemak
Wil jij je kinderen een geweldige bouwervaring geven? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus is dit bouwen met LEGO in het digitale tijdperk! Dit Disney's Encanto bouwspeelgoed bevat gedetailleerde mini- en micropoppetjes en een kleurrijk huis voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen.

Kies voor kwaliteit
LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom: met deze LEGO Disney set kan jij de magie van Encanto in huis halen! Zorg ervoor dat je niet achterblijft en bestel snel deze fantastische set. Bouw, speel, verzin en beleef je eigen Encanto avonturen met je favoriete filmpersonages!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.49 (11-10-2023) € 59.90 (11-09-2024) € 45.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set41963

Mickey Mouse & Minnie Mouse: Stitch-on patch

foto van lego set43197

Het IJskasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.