Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties 43203

Duik in de betoverende wereld van Disney met LEGO® Disney Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties set (43203) voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bouw je eigen kasteel met 3 modellen, inclusief LEGO DOTS armband en 3 minipoppetjes.
Ontwikkel zelfvertrouwen en creativiteit, combineer met andere LEGO Disney sets en beleef de magie van Disney.
Bestel nu en creëer je eigen betoverende avonturen.

Waar is LEGO Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties 43203 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 64.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
558
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
43203
lego insiders punten icoon
487
punten

Duik in de betoverende wereld van Disney met LEGO® Disney Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties set (43203)! Ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt deze set eindeloos speelplezier en is het een geweldig cadeau voor kinderen die mee willen doen met de laatste trends.

Bouw je eigen kasteel en creëer prachtige scènes met de minipoppetjes van Disney's Aurora en Tiana, plus Disney en Pixar's Merida. De set bevat 3 modellen met extra functies, een LEGO DOTS armband met tegels en 3 minipoppetjes met speciale 'diamanten' jurken. Bovendien zijn er diverse verhaalideeën beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen creatief aan de slag kunnen gaan.

Kinderen zullen hun zelfvertrouwen en creativiteit ontwikkelen door te bouwen, scènes na te spelen en hun eigen verhalen te bedenken. Deze set is geweldig op zichzelf, maar kan ook worden gecombineerd met andere LEGO Disney sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier.

Duik in het avontuur en herbeleef de betoverende momenten uit drie van de populairste Disney films. Het kasteel van Merida is ca. 9 cm hoog, 14 cm breed en 9 cm diep, zodat kinderen de set gemakkelijk kunnen meenemen als ze bij een vriendje of vriendinnetje gaan spelen.

Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen kleine bouwers tijdens het bouwen inzoomen en een digitale versie van hun model draaien en visualiseren. Deze set is niet alleen leuk, maar biedt ook belangrijke levenslessen - met gedetailleerde minipoppetjes en praktische modellen nodigt het uit tot fantasierijk en creatief speelplezier waarmee kinderen zich ontwikkelen.

Van het kasteel van Merida tot de 'diamanten' jurken en de prachtige minipoppetjes van Disney's Aurora en Tiana, er valt zoveel te ontdekken en te beleven met deze betoverde creaties set. Het LEGO® Ç€ Disney Diamond Dress assortiment biedt kinderen en fans een serie sets met een collectie van 5 verschillende prinsessen en hun 'diamanten' jurken. Verzamel ze allemaal!

Bij LEGO staat kwaliteit zonder compromis voorop, daarom voldoen LEGO® onderdelen al sinds 1958 aan strikte industrienormen en worden ze gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Laat de magie tot leven komen met LEGO® Disney Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties set (43203)! Bestel nu en creëer je eigen betoverende avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.99 (13-07-2022) € 64.99 (18-09-2022) € 62.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set43191

Ariels feestboot

foto van lego set41161

Aladdins en Jasmines paleisavonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.