Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Disney feesttrein 43212

De LEGO® ǀ Disney feesttrein (43212) is perfect voor jonge fans vanaf 4 jaar.
De set bevat een station, locomotief, 3 treinwagons en 6 LEGO minifiguren.
Het stimuleert het zelfvertrouwen van kinderen en biedt plezier voor het hele gezin.
Bestel vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Disney feesttrein 43212 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-04-2023
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
43212
lego insiders punten icoon
300
punten

Maak je klaar voor een betoverend feest met de LEGO® ǀ Disney: Disney feesttrein (43212) speelset! Deze set is perfect voor jonge fans vanaf 4 jaar en bevat een station, locomotief, 3 treinwagons en maar liefst 6 LEGO minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Vaiana, Peter Pan, Tinkelbel en Woody. Met deze speelset kunnen kinderen en volwassenen genieten van een intuïtief bouwavontuur en samen de 100e verjaardag van Disney vieren.

Bouwen, verbeelden en groeien

Deze 4+ set is speciaal ontworpen om het zelfvertrouwen van jonge kinderen te stimuleren. De handige startstenen vormen een stevige basis voor hun model en elk zakje bevat een personage zodat kinderen op elk moment kunnen beginnen met spelen. Deze set is perfect om de fantasie en creativiteit van kinderen te stimuleren en biedt een geweldige activiteit voor ouders om samen met hun kinderen te doen.

Plezier voor het hele gezin

Met de LEGO® ǀ Disney: Disney feesttrein (43212) set kunnen ouders en kinderen samen bouwen wat voor plezier voor het hele gezin zorgt. Ook volwassenen die nog nooit met LEGO bouwspeelgoed hebben gebouwd, hoeven zich geen zorgen te maken: er zijn instructies met afbeeldingen, waardoor kinderen die nog niet kunnen lezen alles goed kunnen volgen.

Snel plezier met trein

Deze 200-delige set bevat een locomotief en drie 'praalwagons', een station, 6 LEGO® minifiguren en veel inspirerende accessoires. De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen fantasierijke feesttrein te bouwen en urenlang speelplezier te hebben. Elke wagon heeft functies of verborgen details die kinderen kunnen ontdekken tijdens het spelen en ze bieden eindeloos creatief speelplezier.

Een cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar

De LEGO® ǀ Disney: Disney feesttrein (43212) set is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op treinen en bouwen. Met deze hoogwaardige speelset kunnen ouders mijlpalen meemaken in de ontwikkeling van hun kind. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert belangrijke vaardigheden zoals communicatie, concentratie, fantasie en zelfexpressie.

Creatief bouwen met de LEGO Builder app

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun eigen bouwcreatie visualiseren tijdens het bouwen en hun eigen fantasievolle ideeën toevoegen. De app biedt zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun modellen kunnen bekijken vanuit verschillende hoeken. Dankzij de eenvoudige instructies met afbeeldingen kunnen ook kinderen die nog niet kunnen lezen zelfstandig aan de slag.

Kwaliteit zonder compromis

LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Veiligheid staat bij LEGO voorop. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Al met al is de LEGO® ǀ Disney: Disney feesttrein (43212) set meer dan alleen speelgoed. Het is een fantasierijke speelset die kinderen en volwassenen urenlang speelplezier biedt en hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert. Het is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar en een geweldige activiteit om als gezin samen te doen. Bestel vandaag nog en geniet van een feesttreinavontuur dat je nooit meer zult vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.00 (03-07-2023) € 33.95 (25-05-2023) € 32.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set40456

Mickey Mouse

foto van lego set10597

Mickey & Minnie Verjaardagsoptocht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.