Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Kleine Zeemeermin verhalenboek 43213

Laat je fantasie de vrije loop in de magische wereld van De Kleine Zeemeermin met LEGO set 43213.
Deze speelset bevat onder andere een opvouwbare schelptroon, een verborgen boek en kaart, en een ronddraaiend standbeeld en sleutel.
Met de LEGO Builder app en de bijgeleverde micropoppetjes en figuren beleef je eindeloos speelplezier.
Deze vernieuwende speelset stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen en is geschikt voor fans van 5 jaar en ouder.
Het afsluitbare boek is ideaal voor speelplezier onderweg en kan worden toegevoegd aan andere LEGO | Disney sets.
Geef dit cadeau vol details om de creativiteit een boost te geven!

Waar is LEGO De Kleine Zeemeermin verhalenboek 43213 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
134
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43213
lego insiders punten icoon
130
punten

LEGO® fans opgelet! De magische wereld van De Kleine Zeemeermin komt tot leven in deze geweldige speelset. Perfect voor Disney en LEGO fans van 5 jaar en ouder. Laat je fantasie de vrije loop in Ursula's schuilplaats met een opvouwbare schelptroon, de bibliotheek van prins Eric met een verborgen boek en kaart, en Ariëls grot met een ronddraaiend standbeeld en sleutel.

Ga op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. In deze app kun je inzoomen, modellen in 3D draaien, sets opslaan en de voortgang bijhouden. Het afsluitbare boek is ideaal voor speelplezier onderweg. Het kan zelfs worden toegevoegd aan andere LEGO | Disney sets (apart verkrijgbaar) en zit vol met functies en accessoires die tot de verbeelding spreken.

Je favoriete personages komen tot leven in deze LEGO set. Met 3 LEGO micropoppetjes van Disney's Ariël, prins Eric en Ursula, plus een LEGO figuur van de krab Sebastiaan, beleef je eindeloos speelplezier. Het verhalenboek is het perfecte cadeau dat elk kind zal aanspreken.

Stimuleer de creativiteit van je kinderen met deze vernieuwende speelset. Dit LEGO® | Disney De Kleine Zeemeermin verhalenboek (43213) cadeau is een uitstekende manier om hun verbeeldingskracht en fantasie te stimuleren en hen op een leuke manier belangrijke vaardigheden te laten ontwikkelen.

Open het boek en betreed een complete microwereld vol details, elementen en functies. Met een ronddraaiend standbeeld, een opvouwbare schelpentroon en boekenkasten met verstopplekken voor een boek en een kaart, is er genoeg om te ontdekken. De set kan na het spelen worden gesloten en vergrendeld met de sleutel, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Deze Disney bouwset met gedetailleerde LEGO® micropoppetjes en herkenbare modellen stimuleert fantasierijk en creatief speelplezier waarmee kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen. De kwaliteit van LEGO® onderdelen is legendarisch sinds 1958. Ze voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze telkens weer goed op elkaar passen. Veiligheid is ook erg belangrijk voor LEGO®, alle onderdelen hebben strenge wereldwijde veiligheidsnormen doorstaan.

Geef nu een cadeau vol details om de creativiteit een boost te geven, geef dit LEGO® | Disney De Kleine Zeemeermin verhalenboek (43213) aan een fan van de film van 5 jaar of ouder en stimuleer eindeloos speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43180

Belle's kasteel winterfeest

foto van lego set30553

Elsa's wintertroon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.