Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Draaiende Rapunzel 43214

De LEGO® ǀ Disney Draaiende Rapunzel (43214) set is een leuke en educatieve bouwset voor kinderen van 5 jaar en ouder.
De set bevat een bouwbare standaard, een sleutel en ruimte voor de LEGO figuur van Pascal de kameleon.
Het LEGO minipoppetje van Rapunzel draagt een 'diamanten' jurk die te combineren is met de paraplu als opbergruimte.
Kinderen kunnen met de LEGO Builder app hun modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden.
De set kan afzonderlijk worden gespeeld of worden gecombineerd met andere LEGO ǀ Disney sets.
Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid en ideaal om mee te nemen op reis.
Koop vandaag nog de LEGO® ǀ Disney Draaiende Rapunzel (43214) set en beleef samen met je kind een fantastisch avontuur.

Waar is LEGO Draaiende Rapunzel 43214 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43214
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je op zoek naar een leuke, speelse en educatieve set voor kinderen van 5 jaar of ouder, waarbij ze kunnen bouwen en spelen met hun favoriete Disney-personages? Dan is de LEGO® ǀ Disney Draaiende Rapunzel (43214) set iets voor jou! Deze set bevat een bouwbare en decoratieve standaard, een sleutel en ruimte voor de LEGO figuur van Pascal de kameleon. Het LEGO minipoppetje van Rapunzel draagt een 'diamanten' jurk die te combineren is met de paraplu als opbergruimte.

Kinderen beleven een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Met deze app kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Zo kunnen zij zelfvertrouwen ontwikkelen en hun fantasie en creativiteit prikkelen. Bovendien leren ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden die van pas komen in de toekomst.

De set is geschikt om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en hun eigen Disney-wereld creëren!

Met deze leuke set kunnen kinderen snel spelen met het LEGO minipoppetje van Disney's Rapunzel en de LEGO figuur van Pascal de kameleon. Bovendien is het een perfect cadeautje voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag of zomaar tussendoor.

De set bevat 89 delen, waaronder een bouwbare standaard met decoratieve details en een sleutel, een kleine ruimte voor een LEGO® figuur en een 'diamanten' jurk die kan worden getransformeerd tot een opbergplek voor een LEGO minipoppetje. Zo kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om hun eigen verhalen te verzinnen.

De set is ook ideaal om mee te nemen op reis, omdat het doosje (inclusief het minipoppetje) ca. 11 cm hoog, 6 cm breed en 5 cm diep is. Zo kunnen kinderen overal bouwen en spelen met hun favoriete Disney-personages.

De LEGO® Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Dit zorgt voor een nieuwe bouwervaring en stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen.

Het LEGO® ǀ Disney Diamond Dress assortiment biedt kinderen en fans een serie sets met een collectie van 5 verschillende prinsessen en hun 'diamanten' jurken. Zo kunnen kinderen hun eigen verzameling opbouwen en hun creativiteit en verbeeldingskracht blijven prikkelen.

Deze bouwbare Disney Rapunzel set met een gedetailleerd minipoppetje nodigt uit tot fantasierijk en creatief speelplezier, waarmee kinderen op een leuke manier belangrijke vaardigheden leren. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Bovendien worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Koop daarom vandaag nog de LEGO® ǀ Disney Draaiende Rapunzel (43214) set en beleef samen met je kind(eren) een fantastisch avontuur in de wondere wereld van Disney!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (02-04-2024) € 9.99 (18-05-2023) € 9.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set71040

Het Disney kasteel

foto van lego set41152

Sprookjeskasteel van Doornroosje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.