Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De betoverde boomhut 43215

Ontdek de LEGO® ǀ Disney De betoverde boomhut (43215) set met een bouwbare boomhut, waterval, tokkelbaan en personages zoals Mulan, Raya en Elsa.
Speel avontuurlijke verhalen met deze set die de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen vergroot.
Combineer met andere LEGO ǀ Disney sets voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Met de LEGO® Builder app kunnen kinderen hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen.

Waar is LEGO De betoverde boomhut 43215 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 142.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
1016
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43215
lego insiders punten icoon
1040
punten

Betreed een magische wereld vol avontuur met de LEGO® ǀ Disney De betoverde boomhut (43215) set! Deze betoverende speelset biedt kinderen van 7 jaar en ouder uren speelplezier en een superieure bouwervaring. Ontdek de bouwbare boomhut met 2 verdiepingen, een waterval, een tokkelbaan en talloze accessoires en functies, zoals een verborgen grot achter de waterval en een geheime trap in de boomhut.

Met deze fantastische set kun je heldinnen zoals Mulan, Raya, Elsa, Vaiana en Tinkelbel beleven in avontuurlijke verhalen. Deze set stimuleert de creativiteit en helpt het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten. Het is geschikt voor groepspel en kan met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) worden gecombineerd voor nog meer speelplezier.

De prachtige set zit vol personages, waaronder Disney's heldinnen van over de hele wereld: Mulan, Raya, Elsa, Vaiana, Tinkerbell, Alice, Wendy, Belle, Tiana, Anna, Pocahontas, prinses Jasmine en Mirabel. Dit is het perfecte cadeau voor Disney fans van alle leeftijden.

De bouwbare speelset bevat een boomhut van 2 verdiepingen, een waterval met glijbaan en verborgen grot, een tokkelbaan, een verborgen trap, een kano, een kampvuur en tal van andere functies en accessoires. Met de LEGO® minipoppetjes van Disney's heldinnen kun je eindeloos rollenspelplezier beleven. Krijg de kans om deze heldinnen te helpen bij het redden van de betoverde boomhut.

Het boomhutmodel is ca. 25 cm hoog, 36 cm breed en 13 cm diep en kan worden gecombineerd met de watervalconstructie voor urenlang speelplezier. De LEGO® Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen.

Deze Disney bouwset met 13 LEGO® minipoppetjes en 2 gedetailleerde modellen stimuleert creatief speelplezier waarmee kinderen op een leuke manier belangrijke vaardigheden ontwikkelen. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Geef dit cadeau aan een kind of een groep kinderen van 7 jaar en ouder die dol zijn op bekende personages, avonturen en bouwplezier. Speel eindeloze verhalen met Disney's heldinnen en beleef urenlang speelplezier met deze fantastische LEGO® ǀ Disney De betoverde boomhut (43215) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.00 (31-07-2023) € 149.00 (25-05-2023) € 140.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set10771

Kermis achtbaan

foto van lego set10873

Minnie's verjaardagsfeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.