Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De magische draaimolen van Anna en Elsa 43218

Maak kennis met de LEGO Disney De Magische Draaimolen van Anna en Elsa (set 43218). Deze bouw- en speelset is perfect voor Disney Frozen fans van 6 jaar en ouder. Bouw Elsa's ijskasteel-geïnspireerde draaimolen en speel met de 2 minisleetjes, 3 LEGO micropoppetjes en Olaf. Combineer de set met andere LEGO Disney sets voor nog meer speelmogelijkheden. Met de LEGO Builder app en compact formaat is dit cadeau ideaal voor dagelijkse speelsessies. Ervaar urenlang speelplezier, ontwikkel belangrijke vaardigheden en geniet van de veilige bouwervaring. Bestel nu deze magische LEGO set en maak je collectie compleet.

Waar is LEGO De magische draaimolen van Anna en Elsa 43218 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
175
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43218
lego insiders punten icoon
157
punten

Ben je fan van Disney en ben je 6 jaar of ouder? Dan is deze LEGO® ǀ Disney De Magische Draaimolen van Anna en Elsa (43218) bouw- en speelset echt iets voor jou! Met deze set kun je een draaibare draaimolen bouwen die geïnspireerd is op Elsa's beroemde ijskasteel. Ook krijg je er 2 minisleetjes, 3 LEGO micropoppetjes en een LEGO figuur van Olaf bij. Maar dat is nog niet alles, want met de LEGO Builder app kun je genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Je kunt inzoomen, de modellen draaien in 3D, sets opslaan en je voortgang bijhouden.

Deze LEGO set stimuleert niet alleen je bouwvaardigheden, maar ook je verbeelding en creatief spel. Je kunt namelijk spelen met de bekende personages uit Disney's Frozen. Het bouwmodel is gemaakt om mee te spelen of neer te zetten en kan zelfs worden gecombineerd met andere LEGO Disney sets voor nog meer mogelijkheden.

Met deze set kun je volop Frozen plezier beleven. Je krijgt namelijk 4 bekende personages uit Disney's Frozen: Anna, Elsa, Kristoff en Olaf. Deze set is ideaal voor korte dagelijkse speelsessies en vormt een leuke beloning voor Disney fans zoals jij.

Deze LEGO set biedt onbegrensd speelplezier en is een perfect cadeau voor een Disney Frozen fan of een kind van 6 jaar of ouder die dol is op draaimolens. Je kunt met deze set spelen en hem ook neerzetten. De draaimolen is geïnspireerd op het ijskasteel uit Disney's Frozen en heeft zelfs een draaifunctie. Daarnaast krijg je ook nog 2 minisleetjes voor extra speelplezier.

Naast de draaimolen krijg je ook nog 4 bekende personages uit Disney's Frozen. Dit zijn Anna, Elsa en Kristoff LEGO micropoppetjes en een LEGO figuur van Olaf. Hiermee kun je eindeloos rollenspellen spelen en je eigen verhalen bedenken.

Deze set is de ideale beloning voor kinderen vanaf 6 jaar met een passie voor Disney's Frozen, draaimolens of fantasierijk spelen en verhalen vertellen. Het is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor.

De draaimolen is compact en heeft een hoogte van ongeveer 17 cm en een breedte van 9 cm. Dit betekent dat je urenlang creatief bezig kunt zijn zonder dat het te veel ruimte inneemt. Je kunt het model ook mooi op een plank of bureau neerzetten tot de volgende speelsessie.

Met de LEGO Builder app kun je een nieuwe bouwervaring beleven. Deze app begeleidt jou op een intuïtief bouwavontuur. Je kunt je sets opslaan, je voortgang bijhouden, inzoomen en je modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Zo wordt bouwen met LEGO nog leuker en interactiever.

Naast het plezier dat je beleeft met het bouwen en spelen met deze LEGO set, leer je ook belangrijke levenslessen. Deze set stimuleert namelijk creatief speelplezier, waarmee je op een leuke manier belangrijke vaardigheden ontwikkelt.

Je kunt met een gerust hart bouwen met LEGO, want de LEGO onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen. Dit betekent dat ze elke keer weer goed op elkaar passen en je zonder zorgen kunt bouwen en spelen.

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Daarom worden LEGO onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij met een gerust hart spelen en genieten van je LEGO set.

Kortom, met deze LEGO ǀ Disney De Magische Draaimolen van Anna en Elsa (43218) bouw- en speelset beleef je urenlang speelplezier en kun je je creativiteit de vrije loop laten. Dus waar wacht je nog op? Bestel snel deze magische LEGO set en maak je collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40457

Minnie Mouse

foto van lego set41069

Een dag bij het zwembad met Treasure

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.