Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Disney Princess creatieve kastelen 43219

De LEGO® ǀ Disney Princess creatieve kastelen (43219) set bevat LEGO minipoppetjes van Disney's Belle en Assepoester, LEGO figuren van Lumière en Pieter, en 2 instructieposters.
Bouw een ultiem kasteel of eigen creatie, speel alleen of voeg het samen met andere LEGO ǀ Disney sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Disney Princess creatieve kastelen 43219 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
43219
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een Disney Princess fan en hou je van bouwen en spelen? Dan is de LEGO® ǀ Disney Princess creatieve kastelen (43219) set echt iets voor jou! In deze set vind je een mix van bijzondere en gewone onderdelen, LEGO minipoppetjes van Disney's Belle en Assepoester en LEGO figuren van Lumière en Pieter. Maar dat is nog niet alles, bij deze set zitten ook 2 instructieposters om samen met familie of vrienden te bouwen. Hoe leuk is dat?

Met deze minikasteelset zul je urenlang plezier hebben en kun je alleen mee spelen of samen met de set toevoegen aan andere LEGO ǀ Disney sets (elke set is apart verkrijgbaar). Bouw bijvoorbeeld een ultiem kasteel of een eigen creatie, alles is mogelijk en de keuze is aan jou!

De bekende Disney Princess personages Belle en Assepoester, plus Lumière en Pieter, stimuleren jouw fantasie terwijl je bekende verhalen naspelt of misschien zelfs wel nieuwe bedenkt! Dit bouwspeelgoed is een perfect verjaardagscadeau voor fans of kinderen die van actief spelen houden.

Met de LEGO Builder app kun je gemakkelijk en intuïtief bouwen. Zo kun je inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden. Het is dus niet alleen leuk om te bouwen, maar je kunt ook nog eens je voortgang gemakkelijk bijhouden en opslaan.

De kleine Disney kastelen zijn elk ca. 13 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep en ontworpen voor eindeloze speelsessies. De set ziet er geweldig uit in een kinderkamer en is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar!

Deze Disney Princess bouwset stimuleert fantasierijk en creatief speelplezier waarmee je op een leuke manier belangrijke vaardigheden ontwikkelt. En met LEGO® onderdelen die al sinds 1958 voldoen aan strikte industrienormen, weet je dat je kwaliteitsproducten in handen hebt.

Veiligheid is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Daarom worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties met de LEGO® ǀ Disney Princess creatieve kastelen (43219) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43180

Belle's kasteel winterfeest

foto van lego set43226

Disney duo's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.