Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Disney kasteel 43222

De LEGO ǀ Disney kasteel (43222) set is een verzamelobject voor Disney Princess fans. Het gedetailleerde kasteel bevat een draaiende dansvloer en een 'betoverde' open haard. Met 8 minifiguren kunnen kinderen rollenspellen spelen en hun eigen verhalen bedenken. Met 4837 onderdelen is het kasteel een uitdaging om te bouwen. Het is een geweldig cadeau voor Disney liefhebbers van alle leeftijden.

Waar is LEGO Disney kasteel 43222 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
4837
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
43222
lego insiders punten icoon
3000
punten

Deel je liefde voor Disney Princess personages en hun partners met de LEGO® ǀ Disney: Disney kasteel (43222) set! Deze set is een waar verzamelobject voor jong en oud en bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig Disney kasteel te bouwen.

Met zijn gedetailleerde kamers, klassieke Disney verwijzingen en nostalgische details is dit kasteel een eerbetoon aan de magie van Disney. Het bevat zelfs een speciale tijdcapsule ter gelegenheid van 100 jaar Disney films. Maar dat is nog niet alles! Het model beschikt ook nog eens over een draaiende dansvloer in de grote balzaal en een 'betoverde' open haard die kan draaien om het beruchte spinnewiel uit de film Doornroosje te onthullen.

Deze LEGO set bevat maar liefst 8 minifiguren van bekende personages uit geliefde Disney films, zoals Disney's Assepoester, de knappe prins, Sneeuwwitje, prins Florian, prinses Tiana, prins Naveen, Rapunzel en Flynn Ryder. Met deze minifiguren kunnen jonge kinderen eindeloos rollenspellen spelen en hun eigen verhalen bedenken.

Maar deze LEGO set is meer dan zomaar speelgoed. Het is een echt verzamelobject dat er indrukwekkend uitziet als je het op een mooi plekje neerzet. De set bevat maar liefst 4837 onderdelen die samen een kasteel met meerdere verdiepingen vormen. Met al zijn kamers, details, kenmerken en functies zorgt het kasteel voor heel veel plezier en nostalgie.

Dit bouwproject is een uitdaging voor elke Disney fan. Het zit vol verborgen details waar je urenlang mee kunt spelen en bouwen. Verken het kasteel terwijl je het tot leven brengt en creëer zo een indrukwekkende blikvanger om nog lang van te genieten.

Het Disney kasteel is ca. 80 cm hoog, 59 cm breed en 33 cm diep en is daarmee een geweldig cadeau voor jezelf of iemand anders met een passie voor Disney films. Het is een uniek cadeau waar iedereen blij van wordt.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook digitale bouwinstructies die je kunt volgen via de LEGO Builder app. Zo kun je altijd en overal aan je bouwproject werken.

Natuurlijk krijg je bij deze set ook een fraai boekje met geïllustreerde instructies. In dit boekje vind je niet alleen details over het kasteel en het conceptmodel, maar ook een interview met de ontwerper en stapsgewijze bouwinstructies.

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. De LEGO onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, wat betekent dat ze altijd goed op elkaar passen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je bouwwerk uit elkaar valt.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect bij LEGO. Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest op onder andere stevigheid en chemische stoffen. Zo kun je met een gerust hart spelen en bouwen.

Kortom, met de LEGO® ǀ Disney: Disney kasteel (43222) set haal je een stukje magie in huis. De set is perfect voor Disney fans van alle leeftijden en zal zeker zorgen voor urenlang speelplezier. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10770

Kermismania van Buzz en Woody

foto van lego set30553

Elsa's wintertroon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.