Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Asha in de stad Rosas 43223

Maak kennis met de betoverende LEGO® ǀ Disney Asha in de stad Rosas (43223) bouwset uit Wish, de splinternieuwe film van Walt Disney Animation Studios. Deze set is speciaal ontworpen om kinderen van 6 jaar en ouder en Disney fans te inspireren om hun wensen tot leven te brengen. Met een markt, een achterkamer, een kar en een scala aan figuren biedt deze set eindeloos speelplezier. Combineer met andere bouwsets om je avonturen in Rosas nog spannender te maken!

Waar is LEGO Asha in de stad Rosas 43223 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
154
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43223
lego insiders punten icoon
157
punten

Maak kennis met de betoverende LEGO® ǀ Disney Asha in de stad Rosas (43223) bouwset uit Wish, de splinternieuwe film van Walt Disney Animation Studios. Deze set is speciaal ontworpen om kinderen van 6 jaar en ouder en Disney fans te inspireren om hun wensen tot leven te brengen. Met een markt, een achterkamer, een kar en een scala aan figuren biedt deze set eindeloos speelplezier. En het beste van alles? Je kunt deze set combineren met andere LEGO ǀ Disney bouwsets (zoals 43224 en 43231) om je avonturen in Rosas nog spannender te maken!

Ontdek het dagelijks leven in de bruisende stad Rosas samen met Asha, haar lieve geit Valentino en de charmante Star. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen magische verhalen te creëren. Van het verkennen van de markt tot het organiseren van een gezellig samenzijn in de achterkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik je fantasie en laat je creativiteit de vrije loop!

De LEGO® ǀ Disney Asha in de stad Rosas (43223) bouwset is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op avontuur en Disney films. Laat hun liefde voor Disney tot leven komen terwijl ze deze set bouwen en vervolgens hun favoriete filmscènes naspelen. Met een hoogte van 12 cm, een breedte van 17 cm en een diepte van 11 cm past deze set perfect in elk speelkamer- of slaapkamerdecor.

Maar er is nog meer! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen genieten van een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring. Ze kunnen inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Het bouwen van LEGO sets was nog nooit zo interactief en leuk!

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen koninkrijk in Rosas. Verzamel de andere bouwbare LEGO® sets in de serie (zoals 43224 en 43231) en ontdek het complete koninkrijk van Asha in de stad Rosas. Bouw markten, paleizen, theaters en nog veel meer. Geef je creativiteit de ruimte en word de meest fantasierijke bouwer van Rosas!

Naast eindeloos speelplezier biedt deze LEGO® ǀ Disney bouwset ook tal van educatieve voordelen. Door het bouwen van het gedetailleerde gebouw en het spelen met de personages, ontwikkelen kinderen belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossing, ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden. Met LEGO speelgoed leren ze spelenderwijs!

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. De LEGO onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, zodat ze keer op keer goed op elkaar passen. Daarnaast worden LEGO onderdelen grondig getest op veiligheid, zodat je met een gerust hart kunt spelen. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de betoverende wereld van Asha in de stad Rosas met de LEGO® ǀ Disney bouwset. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze magische en avontuurlijke set. Ga op zoek naar andere LEGO ǀ Disney sets om je verzameling uit te breiden en creëer je eigen unieke koninkrijk in Rosas. Begin vandaag nog met bouwen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10942

Minnie's huis en café

foto van lego set10773

Minnie Mouse ijssalon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.