Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp 43225

De LEGO set 43225 | Disney De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp is een gedetailleerde set gebaseerd op de live action-film.
Het bevat 1808 onderdelen, inclusief vijf bekende personages en drie gedeelten van de film.
Het bouwproces wordt stap voor stap uitgelegd in de LEGO Builder app en het is een ideaal cadeau voor volwassen Disney-fans.
Veilig en van hoge kwaliteit.

Waar is LEGO De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp 43225 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
1808
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
43225
lego insiders punten icoon
1040
punten

Ben jij een grote fan van de Disney-klassieker De Kleine Zeemeermin? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! LEGO® heeft namelijk een gedetailleerde en indrukwekkende set ontworpen, speciaal voor liefhebbers van deze magische film. Maak kennis met de LEGO® | Disney De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp (43225). Deze set bevat maar liefst 1808 onderdelen en is gebaseerd op de nieuwe live action-film van De Kleine Zeemeermin. Het is een onmisbare aanvulling voor je verzameling en een gegarandeerde blikvanger in je kamer.

De set bestaat uit drie verschillende gedeelten die samenkomen in een unieke schelp die je neer kunt zetten. Zo vind je er de troonrots van Koning Triton, Ariëls onderkomen vol schatten en Ursula's mysterieuze schuilplaats. En dat is nog niet alles. In de set vind je ook vijf bekende personages uit de nieuwe live action-film: LEGO minifiguren van Ariël, Karina, Indira, Koning Triton en Ursula, plus LEGO figuren van Sebastiaan en Botje. Met deze personages kun je de film nog beter beleven en de avonturen van deze bijzondere en kleurrijke personages naspelen.

Wat deze set extra bijzonder maakt is dat het niet alleen een leuke bouwuitdaging is, maar dat het resultaat ook een indrukwekkend display vormt. De schelp is ongeveer 32 cm hoog, 31 cm breed en 20 cm diep, dus het zorgt zeker voor een opvallende verschijning in je kamer. Met de gedetailleerde onderdelen lijkt het net alsof je je in de onderwaterwereld van De Kleine Zeemeermin begeeft. En dat gevoel wordt alleen maar versterkt doordat je de set zo neer kunt zetten dat het lijkt alsof je je in de zee bevindt.

Ben jij iemand die graag bouwt en tegelijkertijd je creativiteit wil laten zien? Dan is dit de ideale set voor jou. Het kost wat tijd om de set in elkaar te zetten, maar met de digitale bouwinstructies die te vinden zijn in de LEGO® Builder app en het fraai vormgegeven boekje met details over de set en de live action-film van De Kleine Zeemeermin, wordt het bouwproces stap voor stap uitgelegd. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om een indrukwekkend model te bouwen.

Natuurlijk hoeft deze set niet alleen voor jezelf te zijn. Geef het cadeau aan iemand die je erg blij wil maken. Deze set is namelijk een geweldig cadeau voor volwassen Disney-fans die ook graag weer even hun jeugd willen beleven. Door zijn gedetailleerde uitvoering en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt deze set ook een perfecte toevoeging voor een kantoor of woonkamer.

Bij LEGO® staat veiligheid altijd voorop. De onderdelen worden dan ook grondig getest om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Hierdoor weet je zeker dat je met een kwalitatief hoogstaande set aan de slag gaat waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

Al met al is de LEGO® | Disney De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp (43225) een geweldige aanvulling voor iedere LEGO- en Disney-verzamelaar. Of je het nu voor jezelf koopt of cadeau geeft, deze set is een fantastisch en speels eerbetoon aan de betoverende film. Bij LEGO hopen we dat deze set jou zoveel plezier en creativiteit geeft als wij hebben beleefd bij het ontwerpen van deze bijzondere set. Aan de slag en bouw je eigen onderwateravontuur met De Kleine Zeemeermin en haar vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43199

Binnenplaats van Elsa's kasteel

foto van lego set43216

Betoverende reis van prinses

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.