Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Walt Disney eerbetoon – camera 43230

Toon je passie voor Disney met deze LEGO®ǀDisney Walt Disney eerbetoon - camera set. Bouw een vintage filmcamera en filmklapper met beelden uit 20 Disney films. Inclusief 3 LEGOǀDisney minifiguren, 2 LEGO dierenfiguren en een LEGOǀDisney minifiguur van Walt Disney zelf. Met 811 onderdelen is deze set een uitdaging voor elke Disney fan en een pronkstuk om te verzamelen. Creëer je eigen Disney wereld en laat zien hoeveel je van Disney houdt!

Waar is LEGO Walt Disney eerbetoon – camera 43230 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
811
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43230
lego insiders punten icoon
750
punten

Laat je passie zien voor alles wat met Disney te maken heeft met deze fantastische LEGO® ǀ Disney Walt Disney eerbetoon – camera (43230) set voor volwassenen. Dit is niet zomaar een gewone LEGO set, maar een gedetailleerde verzamelset die je terugvoert naar de magische wereld van Disney. Met deze set kun je een vintage 'filmcamera' bouwen, compleet met een scharnierend achterpaneel vol verrassingen en een filmstrook met beelden uit 20 historische Disney films. Ook bevat de set een filmklapper waarin je maar liefst 3 LEGO ǀ Disney minifiguren, 2 LEGO dierenfiguren en een multiplane camera kunt plaatsen. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook een draaibare slinger, een verschuifbare matte box en draaibare lenzen op de ouderwetse filmcamera. Om het af te maken, heeft de filmklapper een beweegbaar onderste deel.

Deze LEGO ǀ Disney set is uitgebracht ter ere van Disney's 100ste verjaardag en is een echte jubileumset. In de set vind je 2 personages en 2 dieren uit beroemde Disney films, plus een LEGO ǀ Disney minifiguur van niemand minder dan Walt Disney zelf. Dit maakt de set niet alleen uniek, maar ook een echt pronkstuk om te verzamelen.

Als je een fan bent van Disney en houdt van bouwen, dan is deze set echt iets voor jou! Met maar liefst 811 onderdelen kun je verschillende unieke voorwerpen creëren, waaronder een ouderwetse filmcamera en een filmklapper met een multiplane camera. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen Disney wereld met deze prachtige set.

De set bevat ook 3 LEGO ǀ Disney minifiguren, namelijk Disney's Mickey Mouse, Minnie Mouse en Walt Disney zelf. Daarnaast zijn er ook LEGO dierenfiguren van Bambi en Dombo aanwezig. Met deze beroemde personages kun je eindeloos spelen en je eigen Disney avonturen bedenken.

Het bouwen van deze set is niet alleen leuk, maar ook nog eens uitdagend. Elke Disney fan of filmliefhebber zal genieten van dit bouwproject vol details. Maak een uniek pronkstuk met de klassieke filmcamera, filmklapper, multiplane camera en de bijgeleverde personages. Het resultaat is een prachtig displaymodel dat jouw passie voor Disney laat zien.

De filmcamera is ca. 37 cm hoog, 21 cm breed en 19 cm diep, waardoor het samen met de andere items een prachtige blikvanger is. Zet het op een speciale plek in je kamer en laat iedereen zien hoeveel je van Disney houdt.

Om je te helpen bij het bouwen van deze set, bevat de LEGO® Builder app een digitale versie van de bouwinstructies. Zo kun je de stappen eenvoudig volgen en het bouwproces soepel laten verlopen. Daarnaast wordt de set geleverd met een fraai boekje met details over Disney, de camera en de set zelf. De instructies in het boekje leiden je stap voor stap door het bouwproces.

Bij LEGO staat kwaliteit zonder compromis altijd voorop. De onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze altijd goed op elkaar passen. Bovendien worden LEGO® onderdelen grondig getest op veiligheid. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met deze LEGO® ǀ Disney Walt Disney eerbetoon – camera set haal je niet alleen een geweldige bouw- en speelervaring in huis, maar ook een uniek displaymodel om je passie voor Disney te tonen. Waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen Disney wereld met deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43194

Anna en Elsa's Frozen Wonderland

foto van lego set10881

Mickey's boot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.