Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Asha's huisje 43231

Stap in de betoverende wereld van Asha's huis uit Wish met de LEGO Disney Asha's huisje (43231) set. Het unieke gebouw met 2 verdiepingen heeft scharnierende zijkanten voor extra speelmogelijkheden. Binnenin is er een gezellige slaapkamer en keuken, en buiten is er een wensput. De set bevat 4 speciale personages en kan gecombineerd worden met andere LEGO Disney sets. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun voortgang bijhouden en sets opslaan. Deze bouwset stimuleert creativiteit en vaardigheden zoals probleemoplossing en fijne motoriek. Veilig en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Asha's huisje 43231 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
509
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43231
lego insiders punten icoon
397
punten

Betreed de betoverende wereld van Asha's huis uit Wish, de nieuwste film van Walt Disney Animation Studios, met de LEGO® ǀ Disney Asha's huisje (43231) bouw- en speelset. Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder en zal hun fantasie naar nieuwe hoogten tillen.

Het Asha's huisje is een uniek gebouw met 2 verdiepingen. De zijkanten kunnen scharnieren, wat zorgt voor extra speelmogelijkheden en avonturen. Binnenin is er een gezellige slaapkamer met een bed en een open haard, perfect voor de personages om in te ontspannen na een lange dag vol magie. De keuken heeft kasten met een notitieboekje, een lepel en vork, en er is zelfs een tafel met een vrolijke taart waar de personages van kunnen genieten. Buiten is er een wensput, waar kinderen geheime wensen kunnen doen en hun verbeelding kunnen laten spreken.

Deze LEGO ǀ Disney bouwset bevat ook 4 speciale personages - Asha, haar moeder Sakina, haar opa Sabino en Star, een vriendelijke metgezel. Deze minipoppetjes kunnen gebruikt worden om rollenspellen te stimuleren en spannende avonturen te beleven. Het bouwbare model is gemakkelijk mee te nemen naar een speelafspraak, zodat kinderen overal kunnen genieten van fantasierijk spelplezier. Daarnaast is het ook een ideaal cadeau voor Disney fans en kinderen die houden van magische verhalen.

Deze bouw- en speelset kan gecombineerd worden met andere sets uit de LEGO ǀ Disney reeks, zoals set 43223 en 43224 (apart verkrijgbaar). Door sets te combineren kunnen kinderen hun eigen koninkrijk Rosas creëren en eindeloos veel verhalen bedenken.

Om kinderen te ondersteunen tijdens het bouwproces, kunnen ze gebruik maken van de LEGO Builder app. Deze app biedt eenvoudige en intuïtieve begeleiding, waarbij kinderen kunnen inzoomen en modellen draaien in 3D. Ze kunnen ook hun voortgang bijhouden en hun sets opslaan voor later. De LEGO Builder app maakt het bouwen nog leuker en interactiever.

Naast het stimuleren van creativiteit en verbeelding, helpt deze bouwset kinderen ook bij het versterken van belangrijke vaardigheden. Door het bouwen en spelen worden vaardigheden zoals probleemoplossing, fijne motoriek en ruimtelijk inzicht ontwikkeld op een leuke en speelse manier.

LEGO® staat al sinds 1958 bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de bouwstenen. Elk stukje is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan strikte industrienormen, zodat de onderdelen keer op keer goed op elkaar passen. Veiligheid staat voorop bij LEGO®, daarom worden de onderdelen uitgebreid getest en geanalyseerd op wereldwijde veiligheidsnormen. Ouders kunnen dus gerust zijn dat deze bouwbare Disney Wish speelset veilig is voor hun kinderen.

Geef het Asha's huisje (43231) cadeau aan een Disney fan of een kind dat dol is op magie. Deze bouw- en speelset bevat een uniek huis en speciale personages die zorgen voor uren speelplezier en eindeloze avonturen. Het open huisje is ongeveer 13 cm hoog, 22 cm breed en 13 cm diep, waardoor er genoeg kamers zijn om te verkennen en verhalen te vertellen. Kinderen kunnen hun speelervaring uitbreiden door andere bouwbare LEGO® sets uit de serie te verzamelen (43223 en 43224 - apart verkrijgbaar) en hun eigen koninkrijk Rosas te creëren.

Betreed de magische wereld van Asha's huis uit Wish en beleef onvergetelijke avonturen met de LEGO® ǀ Disney Asha's huisje (43231) bouw- en speelset. Maak kennis met de personages, verken het unieke huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor speelplezier. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen betoverende verhalen met deze betoverende LEGO set.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10962

Buzz Lightyear planeetmissie

foto van lego set43206

Het kasteel van Assepoester en de knappe prins

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.