Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peter Pan en Wendy vliegen over Londen 43232

Beleef spannende avonturen in de lucht met de LEGO® ǀ Disney Peter Pan en Wendy vliegen over Londen (43232) set! Deze betoverende set is speciaal ontworpen voor Disney fans van 10 jaar en ouder. Bij de set ontvang je drie LEGO ǀ Disney minifiguren en een LEGO hondenfiguur. Met 466 delen biedt deze set eindeloze inspiratie en creativiteit. Bouw je eigen stadsgedeelte met een prachtige klokkentoren en geniet van een magische ervaring met de glow-in-the-dark elementen. De set is zowel leuk om mee te spelen als om neer te zetten en stimuleert belangrijke vaardigheden zoals fantasie en probleemoplossend vermogen. Bestel deze betoverende bouwset vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Peter Pan en Wendy vliegen over Londen 43232 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
466
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43232
lego insiders punten icoon
487
punten

Beleef spannende avonturen in de lucht met de LEGO® ǀ Disney Peter Pan en Wendy vliegen over Londen (43232) set! Deze betoverende set is speciaal ontworpen voor Disney fans van 10 jaar en ouder en biedt eindeloos speelplezier en bouwavonturen.

Dit gedetailleerde diorama neemt je mee naar de iconische vliegscène uit de klassieke Peter Pan film. Bewonder de Big Ben met zijn drie wijzerplaten die oplichten in het donker, een prachtige wolk vol sterren en een glow-in-the-dark maan. Ook de rivier met bruggen en het schattige hondenhok maken deel uit van deze unieke set. En om het 100ste jubileum van Peter Pan te vieren, is er zelfs een speciaal plaatje toegevoegd.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set ontvang je ook drie LEGO ǀ Disney minifiguren, namelijk Peter Pan, Wendy en Tinkelbel. En om het helemaal af te maken is er ook een LEGO hondenfiguur van Nana inbegrepen. Zo kun je alle bekende personages uit de film tot leven brengen en je eigen avonturen bedenken.

Met maar liefst 466 delen biedt deze set eindeloze inspiratie en creativiteit. Bouw je eigen stadsgedeelte met een prachtige klokkentoren en laat je fantasie de vrije loop. En dankzij de vier glow-in-the-dark elementen kun je zelfs 's nachts spelen en genieten van een magische ervaring.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook perfect om neer te zetten. Zet hem op een plank en bewonder het prachtige ontwerp. Of speel urenlang rollenspel met de LEGO® ǀ Disney minifiguren en beleef de meest fantastische avonturen.

De LEGO® Builder app maakt het bouwen nog leuker en uitdagender. Met deze app kunnen kinderen inzoomen, hun modellen draaien in 3D en hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van deze set niet alleen een speelse activiteit, maar ook een interactieve ervaring.

En wist je dat dit bouwavontuur niet alleen zorgt voor eindeloos speelplezier, maar ook belangrijke vaardigheden stimuleert? Door te bouwen en te spelen met deze Disney constructieset ontwikkelen kinderen op een leuke manier hun fantasie, creativiteit en probleemoplossend vermogen.

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Al sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze keer op keer perfect op elkaar passen. En omdat veiligheid altijd op de eerste plaats komt, worden de LEGO onderdelen in deze set uitvoerig getest en geanalyseerd om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Of je nu op zoek bent naar een creatief cadeau voor een Disney fan of gewoon zelf wilt genieten van een magisch bouwavontuur, de LEGO® ǀ Disney Peter Pan en Wendy vliegen over Londen (43232) set is de perfecte keuze. Met een hoogte van ongeveer 12 cm, een breedte van 14 cm en een diepte van 14 cm ziet deze set er geweldig uit in de kamers van zowel kinderen als volwassenen.

Wacht niet langer en ga op avontuur met Peter Pan, Wendy en Tinkelbel in deze prachtige LEGO® ǀ Disney set. Bestel hem vandaag nog en beleef urenlang speelplezier met deze betoverende bouwset.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854112

Katrien Duck sleutelhanger

foto van lego set10881

Mickey's boot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.