Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elsa's Frozen traktaties 43234

Maak kennis met LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen traktaties (43234). Bouw een betoverende ijskar en beleef magische avonturen met Elsa en Snowgie. Deze set stimuleert de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen vanaf 5 jaar. Voeg de set toe aan andere LEGO bouwsets voor nog meer speelplezier. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen interactiever. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van deze set en hun eigen Frozen-verhalen creëren. Perfect voor korte speelsessies en quality time. Duik nu in de magische wereld van Frozen!

Waar is LEGO Elsa's Frozen traktaties 43234 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
82
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43234
lego insiders punten icoon
104
punten

Ben jij een Disney-fan en dol op Frozen? Dan is de LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen traktaties (43234) bouw- en speelset echt iets voor jou! In deze set vind je alles wat je nodig hebt om de meest magische ijskar ooit te bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de leukste avonturen met Elsa, het bekende Disney-personage, en haar schattige vriendje Snowgie.



Stap in de betoverende wereld van Frozen en maak je eigen ijslekkernijen met de bouwbare ijsmachine. Creëer heerlijke ijsjes en ijslolly's en versier ze met de bijgeleverde ijsversieringen. Wil je het nog leuker maken? Gebruik dan de 2 verzamelringen met verwisselbare versieringen om je ijscreaties nog mooier te maken. Verzin eindeloos veel verhalen terwijl je speelt en ontdek de avonturen die Elsa en Snowgie samen beleven.



De LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen traktaties set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Het bouwen van de ijskar stimuleert niet alleen hun creativiteit, maar vergroot ook hun zelfvertrouwen. Kinderen kunnen hun eigen sprookjeswereld creëren en zich helemaal onderdompelen in het Frozen universum. Voeg deze set eenvoudig toe aan andere LEGO bouwsets (apart verkrijgbaar) om het speelplezier nog verder uit te breiden.



En het wordt nog leuker! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een fascinerend bouwavontuur beleven. Met deze app kunnen ze inzoomen op de modellen, ze in 3D draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van LEGO nog interactiever en boeiender. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop!



De LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen traktaties set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die helemaal weg zijn van de film Frozen. Herleef de betoverende momenten uit de film en geniet samen met je kinderen van het bouwen en spelen. Creëer je eigen Frozen-verhalen en laat je fantasie de vrije loop.



Deze LEGO set is perfect voor korte speelsessies. Heb je even een momentje voor jezelf nodig terwijl de kinderen zich vermaken? Dan kun je altijd even snel de ijskar in elkaar zetten en je eigen momentje van ontspanning creëren. Of bouw de set samen met je kinderen en geniet van quality time waarin jullie samen de leukste avonturen beleven.



Wacht niet langer en duik in de magische wereld van Frozen met LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen traktaties set. Plezier en creativiteit gegarandeerd voor jong en oud!

Laatste update: 2024-01-11 22:26:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40457

Minnie Mouse

foto van lego set43226

Disney duo's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.