Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mirabel's Photo Frame and Jewelry Box 43239

De LEGO® Disney Encanto Mirabel's Fotolijst en Sieradendoos (set 43239) is een kleurrijke bouwset voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het bevat een sieradendoosje met armband, fotolijst met clips voor foto's en plekken voor LEGO Disney minipoppetjes en capibarafiguur. Deze set stimuleert de creativiteit en kan gecombineerd worden met andere LEGO Disney sets. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun creaties personaliseren en verbeteren. Ontdek een wereld vol avontuur en verbeelding met LEGO!

Waar is LEGO Mirabel's Photo Frame and Jewelry Box 43239 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
334
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43239
lego insiders punten icoon
195
punten

Trek de aandacht van fans en kinderen van 6 jaar en ouder die dol zijn op Disney-films met deze creatieve LEGO® ǀ Disney Encanto Mirabel's Fotolijst en Sieradendoos (43239) bouwset. Deze set bevat een sieradendoosje met ruimte voor de bijgevoegde armband, een fotolijst met extra clips voor kleine foto's en 2 plekken voor de Mirabel LEGO ǀ Disney minipoppetjes en LEGO ǀ Disney capibarafiguur.


Deze kleurrijke, veelzijdige Disney bouwset zit boordevol functies en accessoires die de creativiteit van kinderen stimuleren. Het is een leuk cadeau voor meisjes, jongens en liefhebbers van kunst en design die op zoek zijn naar een nieuwe creatieve uitlaatklep die het herontwerpen en versieren aanmoedigt. Bouwers kunnen ook genieten van een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring met de LEGO Builder app. Ze kunnen inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.


Deze set is perfect voor korte, dagelijkse speelsessies en kan worden gecombineerd met andere LEGO sets en LEGO ǀ Disney bouwspeelgoed uit de serie (elke set apart verkrijgbaar) om het speelplezier uit te breiden.



Met de LEGO® ǀ Disney Encanto Mirabel's Fotolijst en Sieradendoos kunnen jongeren en volwassenen op een creatieve manier hun liefde voor Disney-films tot uiting brengen. Bouw je eigen unieke sieradendoos en fotolijst met deze kleurrijke LEGO set. Bewaar je favoriete armband in het sieradendoosje en versier de fotolijst met foto's van je vrienden, familie of geliefde Disney-personages.


Deze bouwset is speciaal ontworpen om jongeren en volwassenen te inspireren om hun artistieke talenten te ontdekken en te uiten. Met de LEGO Builder app kunnen ze hun creaties nog verder personaliseren en hun vaardigheden op het gebied van ontwerp en decoratie verbeteren. De app biedt een eenvoudige en leuke manier om met LEGO te spelen en zorgt ervoor dat je je voortgang kunt bijhouden en sets kunt opslaan om later mee verder te gaan.


Niet alleen is deze LEGO set ideaal voor individueel speelplezier, maar het kan ook worden gecombineerd met andere LEGO sets en LEGO ǀ Disney bouwspeelgoed om een geheel nieuwe wereld van creativiteit en verbeelding te creëren. Voeg de Encanto Mirabel's Fotolijst en Sieradendoos toe aan je bestaande LEGO collectie en laat je verbeelding de vrije loop!



De LEGO® ǀ Disney Encanto Mirabel's Fotolijst en Sieradendoos is niet alleen een geweldige bouwset, maar ook een geweldig cadeau-idee. Het is perfect voor kinderen die van Disney houden en graag hun eigen sieraden en fotolijsten willen maken. Deze bouwset stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook de fijne motoriek en het geduld van kinderen.


De set bevat alle onderdelen die nodig zijn om de sieradendoos en fotolijst te bouwen, evenals een armband en minipoppetjes van Mirabel en een capibarafiguur. Het is een complete speelervaring die direct uit de doos kan worden genoten.


Daarnaast kan deze LEGO set gemakkelijk worden gecombineerd met andere LEGO sets en LEGO ǀ Disney bouwspeelgoed, waardoor kinderen hun speelwereld kunnen uitbreiden en eindeloze avonturen kunnen beleven. Verzamel alle LEGO ǀ Disney bouwsets en creëer je eigen Disney-universum!



Wil jij jouw favoriete Disney-personages tot leven brengen? Doe dat met de LEGO® ǀ Disney Encanto Mirabel's Fotolijst en Sieradendoos! Met deze kleurrijke bouwset kun jij jouw eigen sieraden en fotolijsten maken en versieren. Bewaar je waardevolle armband veilig in het sieradendoosje en show je beste foto's in de fotolijst!


Deze LEGO set is perfect voor jongeren en volwassenen die van knutselen houden en graag hun eigen unieke creaties maken. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw ideale sieradendoos en fotolijst. Gebruik de extra clips om kleine foto's toe te voegen en maak de set compleet met de Mirabel LEGO ǀ Disney minipoppetjes en LEGO ǀ Disney capibarafiguur.


Met de LEGO Builder app kun je jouw bouwwerken nog verder aanpassen en verbeteren. Zoom in en draai je creaties in 3D om elk detail te bekijken en sla je sets op om later verder te gaan. Verlies je voortgang nooit uit het oog en blijf genieten van eindeloos speelplezier!


Combineer deze LEGO set met andere LEGO sets en LEGO ǀ Disney bouwspeelgoed en creëer een hele wereld van avontuur en verbeelding. Bouw nieuwe structuren, ontmoet andere LEGO personages en beleef spannende verhalen. Met LEGO is alles mogelijk!

Laatste update: 2024-01-21 11:00:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.