Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Maleficent’s Dragon Form 43240

Ontdek LEGO® ǀ Disney Princess Maleficent’s Dragon Form (43240): een betoverende bouwset voor Disney fans vanaf 7 jaar. Bouw het kasteel van Maleficent met draak, torens en meer. Bevat minipoppetjes van Aurora en Prins Philip, een paard en een beweegbare draak. Ideaal voor creatieve avonturen en spelplezier voor alle leeftijden. Maak je klaar voor betovering met LEGO en Disney!

Waar is LEGO Maleficent’s Dragon Form 43240 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
583
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43240
lego insiders punten icoon
455
punten

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur met LEGO® ǀ Disney Princess Maleficent’s Dragon Form (43240). Deze magische bouwset, speciaal ontworpen voor Disney's Doornroosje fans vanaf 7 jaar, is het perfecte cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op de magie van het sprookje.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je het kasteel van Maleficent bouwt, compleet met torens en een brug, een draaiend spinnewiel en een weelderig ingerichte slaapkamer. De set bevat ook LEGO ǀ Disney minipoppetjes van Aurora en Prins Philip, een LEGO ǀ Disney paard genaamd Samson en een beweegbare LEGO ǀ Disney draak met een buigzame kop, poten en staart, en inklapbare vleugels.

Deze bouwset is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder en stimuleert hun creativiteit terwijl ze hun eigen verhalen bedenken. Ideaal om mee te nemen naar speelafspraakjes of om toe te voegen aan andere LEGO bouwsets voor kinderen en LEGO ǀ Disney bouwsets (afzonderlijk verkrijgbaar) in de serie. Met de LEGO Builder app genieten kinderen van een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring. Ze kunnen modellen in 3D bekijken, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Doornroosje en herbeleef de klassieke en geliefde momenten uit het verhaal met deze unieke LEGO set. Of je nu een jonge avonturier bent of een volwassen Disney liefhebber, Maleficent’s Dragon Form (43240) biedt urenlang speelplezier en creativiteit voor alle leeftijden. Bereid je voor om betoverd te worden door de magie van LEGO en Disney!

Laatste update: 2024-05-02 15:24:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.