Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje 43241

Welkom in de betoverende wereld van LEGO® ǀ Disney Princess! Deze Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje bouw- en speelset zit boordevol magische elementen en verrassingen. Met 4 verdiepingen, een geheim lab, een keuken/knutselruimte, een slaapkamer en een kabelbaan naar Herberg Het Lekkere Eendje. Inclusief 3 minipoppetjes en een LEGO ǀ Disney dierenfiguur. Bestel nu en beleef eindeloos plezier!

Waar is LEGO Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje 43241 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
623
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43241
lego insiders punten icoon
552
punten

Welkom in de betoverende wereld van LEGO® ǀ Disney Princess! Ben jij een echte fan van de Disney film Tangled en houd je van spannende avonturen? Dan is de Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje bouw- en speelset echt iets voor jou! Deze set zit boordevol magische elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

In deze speelset vind je een betoverende toren met maar liefst 4 verdiepingen. Elke verdieping heeft zijn eigen verrassingen en geheimen. Ontdek het geheime laboratorium, waar Rapunzel allerlei spannende experimenten uitvoert. Of ga naar de keuken/knutselruimte, waar Rapunzel de heerlijkste gerechten bereidt en creatieve kunstwerken maakt. In de slaapkamer kan Rapunzel heerlijk tot rust komen na een lange dag vol avontuur. En als klap op de vuurpijl is er een kabelbaan die leidt naar Herberg Het Lekkere Eendje. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd aan de tafel, plaatsnemen op de comfortabele stoelen en luisteren naar de betoverende klanken van de bouwbare piano.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook 3 LEGO ǀ Disney minipoppetjes van Rapunzel, Flynn Rider en Moeder Gothel, die garant staan voor eindeloos speelplezier. En laten we Pascal, het schattige LEGO ǀ Disney dierenfiguur, niet vergeten! Hij is altijd aanwezig om Rapunzel te helpen en voor extra gezelligheid te zorgen. Ook Rapunzels koekenpan ontbreekt niet in deze set, waarmee ze zichzelf altijd kan verdedigen tegen slechteriken.

Deze LEGO® ǀ Disney Princess bouwset is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar stimuleert ook het zelfvertrouwen van kinderen. Door middel van fantasieverhalen leren kinderen zichzelf beter kennen en ontwikkelen ze allerlei vaardigheden. Bovendien is deze set gemakkelijk mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes, zodat het speelplezier nooit stopt.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook toegang tot de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen op een eenvoudige en intuïtieve manier bouwen. Ze kunnen inzoomen en de modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van LEGO sets een nog leukere en interactievere ervaring!

Kortom, met de LEGO® ǀ Disney Princess Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje bouw- en speelset beleef je eindeloos speelplezier in de betoverende wereld van Rapunzel. Wie weet welke spannende avonturen je nog gaat beleven in deze magische toren en herberg. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen sprookjesverhaal. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bestel deze set nu en ontdek zelf hoeveel plezier LEGO® ǀ Disney Princess kan bieden.

Laatste update: 2024-01-11 22:01:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40456

Mickey Mouse

foto van lego set10922

Ariëls Onderzeese kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.