Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snow White and the Seven Dwarfs' Cottage 43242

Waan je in de betoverende wereld van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen met LEGO set 43242. Het gedetailleerde displaymodel bevat een huisje met verschillende ruimtes, een keuken met lichtsteen en 10 bekende personages uit de Disney-film. Ideaal voor zowel jongeren als volwassenen die van bouwen en creativiteit houden. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker en gemakkelijker. Een perfect cadeau voor filmliefhebbers en een prachtig displaymodel.

Waar is LEGO Snow White and the Seven Dwarfs' Cottage 43242 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
2228
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
04-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43242
lego insiders punten icoon
1430
punten

Deel je passie voor een klassieke Disney-film met dit gedetailleerde LEGO® ǀ Disney Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen Huisje (43242) displaymodel. Dit verzamelbare bouwpakket voor volwassenen bevat een open huisje met slaap-, eet- en muziekruimtes, plus een keuken met een lichtsteen (batterijen voor de lichtsteen zijn inbegrepen) in de haard om te zorgen voor een warme gloed. Een kant van het dak kan ook verwijderd worden voor gemakkelijker toegang, en er is een kleine bouwbare wensput en bosscène met een glazen kist. De set bevat 10 bekende personages uit Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen: Sneeuwwitje, de Gemene Koningin in Vermomming, de Prins, Dokter, Kwak, Bloosje, Giechel, Grumpie, Happy, Sloom en Niezel, plus 6 LEGO ǀ Disney dierenfiguren.

Deze hoogwaardige LEGO ǀ Disney set voor volwassenen is een opvallend displaymodel of thematisch cadeau voor filmliefhebbers. Je kunt ook genieten van een intuïtieve bouwervaring met de LEGO Builder app, waar je kunt inzoomen en het model in 3D kunt draaien, de voortgang kunt bijhouden en je sets op één plek kunt opslaan.

Waan jezelf in de betoverende wereld van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen met dit prachtige LEGO set 43242. Breng het magische huisje tot leven en creëer je eigen sprookjesverhalen. Of je nu een fan bent van de originele Disney-film of gewoon houdt van bouwen, dit LEGO set is perfect voor jongeren en volwassenen die graag hun creativiteit de vrije loop laten.

Het huisje zit vol met leuke details en verrassingen. Open de deur en stap binnen in de gezellige woonkamer. Leg Sneeuwwitje te slapen op het zachte bed en laat de dwergen een maaltijd bereiden in de knusse eetkamer. Of ze nu swingen op de muziek of samen een spelletje doen, er is altijd iets te beleven in dit betoverende huisje.

Verlicht de haard met de speciale lichtsteen en zie hoe het hele huisje oplicht met een warme gloed. De batterijen zijn inbegrepen, dus je kunt meteen beginnen met bouwen en genieten van de magie. En als je nog meer creatief plezier wilt, kun je het dak verwijderen om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle kamers.

Maak je eigen sprookje compleet met de bijgeleverde figuren. Van Sneeuwwitje zelf tot de schurkachtige Gemene Koningin in Vermomming, al je favoriete personages zijn erbij. En vergeet de dwergen niet! Dokter, Kwak, Bloosje, Giechel, Grumpie, Happy, Sloom en Niezel brengen een vleugje humor en avontuur in het huisje. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens 6 schattige LEGO dierenfiguren om het geheel nog levendiger te maken.

Dit LEGO set is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor andere Disney-fans. Of je nu je verzameling wilt uitbreiden of een speciale gelegenheid wilt vieren, dit displaymodel zal zeker de show stelen. Zet het op een plank, op je bureau of waar je maar wilt en bewonder de prachtige details en het vakmanschap.

En met de LEGO Builder app wordt bouwen nog leuker en gemakkelijker. Volg de instructies stap voor stap en zie hoe het huisje langzaam tot leven komt. Met de 3D-weergave kun je het model vanuit alle hoeken bekijken en de voortgang bijhouden. En het beste van alles is dat je al je LEGO sets kunt opslaan in één handige plek, zodat je ze nooit meer kwijtraakt.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de magische wereld van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en start je bouwavontuur met LEGO set 43242. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met dit betoverende displaymodel. Of je nu jong bent of jong van geest, LEGO brengt de fantasie tot leven en laat je genieten van de bestemomenten van het leven.

Laatste update: 2024-02-15 15:22:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.