Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Young Simba the Lion King 43247

Stap in de betoverende wereld van Simba uit The Lion King met deze exclusieve LEGO bouwset (43247). Het is een uniek display stuk voor fans van de film en een perfect cadeau. Herbeleef de magie van The Lion King terwijl je deze prachtige bouwcreatie in elkaar zet en tentoonstelt. Bouw jouw eigen stukje Disney magie en laat Simba brullen in jouw huis!

Waar is LEGO Young Simba the Lion King 43247 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43247
lego insiders punten icoon
845
punten


Stap in de betoverende wereld van Young Simba uit de legendarische film The Lion King met deze LEGO® ǀ Disney bouwset (43247) vol wilde dieren. Deze set voor volwassenen viert het 30-jarig jubileum van The Lion King en bevat een beweegbaar hoofd waardoor je Simba in verschillende houdingen kunt neerzetten. Een ontspannende activiteit voor volwassenen, een nostalgisch cadeau dat geavanceerde bouwtechnieken combineert en een gevoel van creatieve vreugde opwekt wanneer je het laatste stukje op zijn plek klikt en Simba tentoonstelt.



Deze exclusieve LEGO bouwset voor volwassenen is een uniek display stuk en een perfect cadeau voor fans van The Lion King. Voeg het toe aan andere LEGO ǀ Disney sets uit de serie of bouw het samen met de Simba the Lion King Cub set (alle andere sets apart verkrijgbaar) om de creatieve vreugde te vergroten. Met de LEGO Builder app kun je genieten van een intuïtieve bouwervaring, inzoomen en het model draaien in 3D, je voortgang bijhouden en al je sets op één plek opslaan.



Of je nu een fan bent van de originele film of de nieuwe remake, deze LEGO set brengt de magie van The Lion King tot leven in jouw eigen huis. Laat Simba brullen op je boekenplank, bureau of in een glazen vitrine en laat iedereen versteld staan van deze prachtige bouwcreatie. Met de hoogwaardige LEGO stenen en de gedetailleerde instructies is het bouwen van Simba een plezierige uitdaging voor zowel jongeren als volwassenen.



Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur in de Afrikaanse savanne en bouw jouw eigen stukje Disney magie met deze unieke LEGO set. Herbeleef de emotie en het avontuur van The Lion King terwijl je bouwt, creëert en geniet van urenlang bouwplezier. Verwen jezelf of een geliefde met deze prachtige LEGO set en breng de wereld van Simba tot leven in jouw eigen huis!

Laatste update: 2024-05-15 15:22:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.