Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stitch 43249

De LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouw- en displayset is een leuke cadeau-idee voor oudere kinderen en filmliefhebbers. Met deze set kunnen kinderen en volwassen fans het iconische personage Stitch bouwen en spelen. De set bevat een bouwbaar ijsje en bloemetje. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun voortgang bijhouden en modellen in 3D bekijken. Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier met deze lieve buitenaardse vriend!

Waar is LEGO Stitch 43249 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
730
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43249
lego insiders punten icoon
422
punten

Trek de aandacht van oudere kinderen en Lilo en Stitch fans vanaf 9 jaar met deze LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouw- en displayset, inclusief het personage Stitch. De ondeugende buitenaardse wezen uit de populaire Disney film is gekleed in een Hawaiiaans overhemd, heeft beweegbare oren en een draaibaar hoofd. Daarnaast bevat de set een bouwbaar ijsje dat Stitch kan vasthouden en een bouwbaar bloemetje dat toegevoegd of verwijderd kan worden.

Deze bouwset voor kinderen ziet er geweldig uit in elke kamer en is een leuk cadeau-idee voor oudere kinderen en filmliefhebbers, terwijl ze het bouwbare personage in elkaar zetten. Zowel kinderen als volwassen fans zullen de details waarderen in deze bouwset waarmee ze samen met het iconische personage kunnen bouwen en spelen. Kinderen genieten ook van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app, waar ze modellen in 3D kunnen inzoomen en draaien, sets kunnen opslaan en hun voortgang kunnen bijhouden.

Laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van Stitch? Deze schattige, eigenzinnige buitenaardse vriend is geliefd bij jong en oud. En nu kun je hem zelf bouwen en zijn avonturen herbeleven! Met deze LEGO® ǀ Disney Stitch bouw- en displayset kun je je eigen Stitch in elkaar zetten, compleet met beweegbare oren en een draaibaar hoofd. Kleed hem aan in zijn stijlvolle Hawaiiaanse overhemd en laat hem zijn favoriete ijsje vasthouden. Of voeg een schattig bloemetje toe om hem nog leuker te maken!

Maar deze set is niet alleen maar leuk om naar te kijken, je kunt er ook echt mee spelen! Neem Stitch mee op spannende avonturen in de ruimte of laat hem rondrennen in je eigen fantasiewereld. Dankzij de LEGO Builder app kun je je creaties zelfs in 3D bekijken en draaien, zodat je alle details kunt bewonderen. Je kunt zelfs je voortgang bijhouden en je favoriete sets opslaan.

De LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouw- en displayset is perfect voor oudere kinderen en volwassenen die nog steeds dol zijn op Disney en LEGO. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je liefde voor deze iconische personages te laten zien. En wanneer je klaar bent met het bouwen en spelen, ziet Stitch er geweldig uit als decoratie in elke kamer! Zijn vrolijke gezicht en kleurrijke kleding zorgen voor een vrolijke sfeer.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu de LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouw- en displayset in huis en laat je creativiteit de vrije loop! Of je nu een fan bent van de film Lilo en Stitch of gewoon een liefhebber van LEGO, deze set is een must-have voor jou. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar.

Verlies jezelf in de magie van Disney en LEGO met deze fantastische bouw- en displayset. Het bouwen van je eigen Stitch is een unieke ervaring die je keer op keer kunt beleven. En het beste is dat je je creaties kunt delen met andere LEGO en Disney fans via de LEGO Builder app. Toon je vrienden en familie je bouwvaardigheden en laat hen versteld staan van je kunstwerk!

Dus haal die Hawaiiaanse sfeer in huis en laat je verbeelding de vrije loop met de LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouw- en displayset. Beleef eindeloos speelplezier met deze lieve buitenaardse vriend en creëer je eigen magische momenten. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden en familie, deze set zorgt voor urenlang vermaak voor jong en oud.

Waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouw- en displayset en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

Laatste update: 2024-01-21 11:00:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.