Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Moana's Flowerpot 43252

Laat je betoveren door LEGO® Disney Moana's Bloempot (43252) voor avontuurlijke bouwers vanaf 9 jaar. Creëer een betoverende speel- en displayset met geheime kamers, Moana en Pua figuren, zeilbootje en eilandbloemen. Perfect cadeau voor Disney fans van alle leeftijden. Met de LEGO Builder app voor een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring. Beleef urenlang speelplezier met dit magische avontuur!

Waar is LEGO Moana's Flowerpot 43252 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
619
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43252
lego insiders punten icoon
260
punten

Laat je betoveren door deze LEGO® Disney Moana's Bloempot (43252) bouwset, speciaal ontworpen voor avontuurlijke bouwers vanaf 9 jaar en ouder. Duik in een wereld van plezier met deze unieke speel- en displayset, compleet met een gevlochten bloempot met verborgen kamers vol leuke details, een LEGO Disney minipoppetje van Moana en een LEGO Disney figuurtje van het varkentje Pua. Ook een klein zeilbootje en eilandbloemen zijn inbegrepen om een frisse display te creëren wanneer de bloempot gesloten is.

Deze betoverende LEGO set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassen Disney fans die houden van een complexe bouwervaring met geheime kamers vol speelmogelijkheden. Combineer deze set met andere LEGO Disney bouwsets uit de serie (apart verkrijgbaar) voor nog meer avontuur en creëer een indrukwekkend display voor elke kamer.

Zowel kinderen als volwassen fans zullen de oog voor detail in de bloempot waarderen en samen genieten van het bouwen van deze leuke Disney Moana figuren. Met de LEGO Builder app krijgen bouwers een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring. Ze kunnen modellen in 3D bekijken, inzoomen en draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden terwijl ze bouwen aan dit magische avontuur van LEGO Disney Moana's Bloempot.

Stap in de wereld van Disney en LEGO met deze unieke bouwset en beleef urenlang speelplezier terwijl je de geheime kamers ontdekt en je eigen Moana avonturen bedenkt. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw samen met vrienden, familie of alleen een prachtige display die je met trots kunt tentoonstellen. Haal deze LEGO set vandaag nog in huis en duik in een wereld vol Disney magie en bouwplezier!

Laatste update: 2024-05-02 15:39:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.