Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Advent Calendar 2024 43253

Maak je klaar voor de feestdagen met de betoverende LEGO set 43253: de Disney Adventskalender 2024! Ontdek elke dag een nieuw cadeautje van Disney, zoals mini-figuren van Elsa, Tiana, Ariel, Moana en Mirabel. De set zorgt voor uren speelplezier en kan gecombineerd worden met andere LEGO ǀ Disney sets. Ervaar de magie van Disney en LEGO! Eindeloos speelplezier voor jong en oud.

Waar is LEGO Advent Calendar 2024 43253 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-09-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43253
lego insiders punten icoon
292
punten

Maak je klaar voor de feestdagen met de betoverende LEGO set 43253: de Disney Adventskalender 2024! Deze speciale adventskalender zit boordevol verrassingen en is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar. Ontdek elke dag een nieuw cadeautje van Disney, zoals mini-figuren van Elsa, Tiana, Ariel, Moana en Mirabel, samen met schattige LEGO Disney vriendjes zoals Pua, Snowgie en het schattige rendier Sven.


Achter elk deurtje zit een nieuwe Disney figuur of mini-bouwwerk verstopt, om de feestelijke sfeer en magie van de kerstdagen te verspreiden. Maar dat is nog niet alles! De doos zelf transformeert in een kleurrijk speelbord dat kinderen meeneemt op een spannende reis naar het Disney kasteel. Zo kunnen ze elke dag genieten van een beetje kerstplezier en hun liefde voor Disney figuren, LEGO bouwwerken en de feestdagen uiten met deze unieke speelset.


En wanneer de feestdagen voorbij zijn, kan deze LEGO adventskalender set nog steeds voor uren speelplezier zorgen. Voeg hem toe aan andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) om het speelplezier nog verder te vergroten en uit te breiden.


Ervaar de magie van Disney en LEGO met deze betoverende adventskalender en tel samen met Elsa, Tiana, Ariel, Moana en Mirabel af naar de feestdagen! Perfect om cadeau te geven of om zelf van te genieten, deze set staat garant voor eindeloos speelplezier voor jong en oud!

Laatste update: 2024-05-01 16:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.