Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariel's Crystal Cavern 43254

Betreed de betoverende wereld van LEGO® met Ariel's Kristalgrot (43254)! Deze Disney Princess set is perfect voor kinderen van 4 jaar en ouder. Met een draaiend platform, glijbaan, walvisvoertuig en meer zorgt deze set voor uren creatief speelplezier en bevordert het probleemoplossend vermogen. Combineer met andere LEGO® sets voor nog meer avontuur!

Waar is LEGO Ariel's Crystal Cavern 43254 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
141
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-07-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43254
lego insiders punten icoon
195
punten

Stap in de betoverende wereld van LEGO®, waar avontuur en spel op je wachten met Ariel's Kristalgrot (43254)! Deze schitterende bouwset van Disney Princess is perfect voor kinderen van 4 jaar en ouder die graag willen leren bouwen. Met deze magische set kunnen kinderen hun probleemoplossend vermogen verbeteren terwijl ze creatief spelen.

Binnenin de grot vind je een draaiend platform en glijbaan, een walvisvoertuig, een scheepswrak met een schatkist en een ketel. Daarnaast bevat de set LEGO® mini-popfiguren van Ursula en Ariel en een LEGO® visfiguur van Flounder. Met de Starter Brick is het bouwen zo begonnen en de kleurrijke afbeeldingen in de bouwinstructies maken het makkelijk voor kinderen die net beginnen met lezen.

De LEGO® set is ideaal om mee te nemen naar speelafspraakjes en biedt volop bouwplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Combineer deze set met andere LEGO® 4+ bouwsets en LEGO® Disney speelsets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier. Dompel je onder in de magische wereld van LEGO® en ontdek urenlang bouw- en speelplezier met Ariel's Kristalgrot (43254)! Grijp je kans en beleef avonturen onder water met je favoriete Disney Princess personages.

Laatste update: 2024-05-02 15:33:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.