Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snow White's Jewelry Box 43276

Verwen kinderen en Disney fans met de luxe LEGO® ǀ Disney Sneeuwwitje's Sieradendoos (43276) bouwset. Inclusief verborgen kamers, minifiguren van Sneeuwwitje en de Boze Koningin, en een armband om te versieren. Versterk zelfvertrouwen en inspireer creativiteit. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud en perfect als cadeau. Bouw, speel en beleef magische avonturen in de betoverende wereld van Disney. Maak je eigen verhalen en geniet van speelplezier!

Waar is LEGO Snow White's Jewelry Box 43276 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
358
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43276
lego insiders punten icoon
292
punten

Verwen kinderen en Disney fans vanaf 6 jaar oud met het luxe cadeau van deze LEGO® ǀ Disney Sneeuwwitje's Sieradendoos (43276) bouwset. Het bevat een doos met een openslaand deksel en handvatten aan elke kant die opengetrokken kunnen worden om verborgen kamers te onthullen, een zwaard en kettingslot, Sneeuwwitje en de Boze Koningin LEGO ǀ Disney minifiguren en een kleurrijke armband met genoeg decoratieve elementen om te ontwerpen, dragen of delen.

Deze Disney bouwset helpt het zelfvertrouwen van kinderen te versterken en inspireert creativiteit terwijl ze spelen met de geheime kamers en de armband decoreren zoals ze zelf willen. Het model werkt ook met andere bouwsets (apart verkrijgbaar) in het LEGO ǀ Disney assortiment. Zowel kinderen als volwassen fans zullen alle details in de bouwset waarderen en kunnen samen genieten van het creëren van een van de nieuwste speelgoed als een leuk Disney cadeau.

Kinderen krijgen ook een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring met de LEGO Builder app. Ze kunnen inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Stap in de betoverende wereld van Disney met deze magische LEGO® ǀ Disney Sneeuwwitje's Sieradendoos! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de verborgen kamers ontdekt en de armband versiert met de kleurrijke elementen. Speel samen met vrienden en familie en beleef eindeloos speelplezier met dit betoverende Disney decoratieset.

Kinderen kunnen creatief bezig zijn met het ontwerpen van hun eigen unieke armband en geheime kamers in deze spannende LEGO bouwset. Laat je innerlijke ontwerper naar boven komen terwijl je de armband versiert met schitterende stenen en speel de avonturen van Sneeuwwitje en de Boze Koningin na in de betoverende kamers.

Breng het verhaal van Sneeuwwitje tot leven met deze betoverende LEGO® ǀ Disney bouwset. Verken de geheime kamers, ontgrendel de mysteries en creëer magische avonturen met de geliefde personages. Perfect voor Disney fans van alle leeftijden die houden van bouwen, spelen en fantaseren.

Laat je inspireren door de magie van het LEGO® ǀ Disney universum met deze unieke Sneeuwwitje's Sieradendoos bouwset. Stap in de wereld van sprookjes en avonturen terwijl je speelt met deze prachtig ontworpen set, compleet met alle details die Disney fans zullen waarderen. Maak je eigen verhalen en geniet van uren speelplezier met deze betoverende LEGO set.

Laatste update: 2024-05-02 15:36:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.