Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Disney kasteel 71040

Het betoverende LEGO Disney Kasteel (set 71040) brengt de magie van Disney naar je eigen huis.
Met meer dan 4000 steentjes en allerlei leuke extra's en functies, is dit kasteel een must-have voor Disney fans van alle leeftijden.
Het gedetailleerde model van het Walt Disney World Resort Kasteel van Cinderella bevat kamers met speciale functies en minifiguren van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en Tinkelbel.
Bestel nu en creëer je eigen magische wereld!

Waar is LEGO Het Disney kasteel 71040 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 349.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
4080
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
01-09-2016
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
71040
lego insiders punten icoon
2625
punten

Breng de magie van Disney naar je eigen huis met het betoverende LEGO Disney Kasteel (set 71040)! Dit prachtige model bestaat uit meer dan 4000 steentjes en biedt een betoverende bouw- en speelervaring. Met allerlei leuke extra's en functies die geïnspireerd zijn op Disney-thema's, is dit kasteel een must-have voor Disney fans van alle leeftijden.

Het Walt Disney World Resort Kasteel van Cinderella is tot in de kleinste details nagebouwd in dit rijk gedetailleerde LEGO model. Van de zorgvuldig gedetailleerde voorgevel en torens tot de vele kamers met speciale functies en enkele van Disney's meest geliefde personages, waaronder Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en Tinkelbel. Dit kasteel is gemaakt voor urenlang bouw- en speelplezier.

Wanneer je het kasteel volledig hebt gebouwd, kun je genieten van allerlei fascinerende extra's en functies geïnspireerd op Disney-thema's. Het hoofdgebouw bestaat uit vier verdiepingen met kamers vol elementen uit verschillende Disney-verhalen, inclusief een geweldige hal met gewelfde toegangspoort, ouderwetse klok en vloervaas met zelfbouw-bloemelementen.

Op de begane grond van de grote toren vindt je een keuken inclusief een groot fornuis met een rood baksteenpatroon, werkblad, bezem en zelfgemaakte pompoen. Daarnaast zijn er ook potten, pannen en verschillende keuken- en voedsel-elementen aanwezig.

De vijfde verdieping van het Disney kasteel is een toren van vijf verdiepingen met een goudkleurige spits en biedt de perfecte plek om te genieten van het uitzicht over het koninkrijk. Of schiet het vuurwerk de lucht in en de magie kan beginnen!

Het Disney kasteel komt compleet met 5 minifiguren, waaronder Mickey Mouse in smoking, Minnie Mouse in een rode jurk, Donald Duck in klassiek kostuum, Katrien Duck met roze rokje, blauwe schoenen en een haarstrik, en Tinkelbel met pruik-element, rokje, vleugeltjes en toverstaf.

Je kunt zelf allerlei avonturen bedenken voor de bijbehorende minifiguren of andere figuren uit je eigen verzameling gebruiken voor onbegrensde speelmogelijkheden. Dit is een geweldige LEGO-set voor kinderen van 16 jaar en ouder die houden van Disney en LEGO. Het Disney kasteel is ca. 74 cm hoog, 48 cm breed en 31 cm diep.

Combineer deze set met andere LEGO minifiguren voor onbegrensde avonturen in jouw eigen magische wereld! Bestel de LEGO Disney Kasteel (set 71040) nu en breng de magie van Disney naar jouw eigen huis.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 349.99 (13-07-2022) € 499.00 (24-05-2023) € 439.33

Ook aanbevolen:

foto van lego set43230

Walt Disney eerbetoon – camera

foto van lego set43234

Elsa's Frozen traktaties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.