Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stille Mary 71042

De LEGO set 71042 is een prachtig model van het spookschip de Stille Mary uit de Pirates of the Caribbean-filmserie.
Met meer dan 2200 stenen en vele details en functies zorgt dit model voor urenlang bouw- en speelplezier.
Het wordt geleverd met acht minifiguren, accessoires en zelfs spookhaaien.
Bestel nu en laat je betoveren door de magie van Pirates of the Caribbean!

Waar is LEGO Stille Mary 71042 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 249.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
2294
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71042
lego insiders punten icoon
1650
punten

Welkom aan boord van het spookschip de Stille Mary, rechtstreeks uit Disney's Pirates of the Caribbean. Met meer dan 2200 stenen is dit LEGO® model een waar kunstwerk en een absolute must-have voor elke fan van de filmserie.

Dit prachtige model zit boordevol details en functies die garant staan voor urenlang bouw- en speelplezier. Met een scharnierende boeg, skeletachtige vervallen romp die open kan, beweegbaar roer, grote mast die kan omvallen plus twee kleinere masten, lange boegspriet met kraaiennest en mast, rafelige zeilen en een gedetailleerd achterdek lijkt het alsof je je op echt op zee bevindt.

En dat is nog lang niet alles! Het model wordt geleverd met een sloep met twee roeispanen en diverse wapens en accessoire-elementen, zoals twee grijze zwaarden, drie zwarte zwaarden, een pistool, schild- en zwaardelementen van het Stille Mary-boegbeeld, een kompas, sextant, kijker, twee bezems en zelfs een schip in een fles.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook acht minifiguren meegeleverd, waaronder de beroemde kapitein Jack Sparrow, Henry, Carina, luitenant Lesaro, kapitein Salazar, officier Magda, officier Santos en het Stille Mary-boegbeeld, plus twee spookhaaien die kunnen worden losgemaakt.

Dit model biedt een fascinerende bouw- en speelervaring voor zowel jongeren als volwassenen en kan worden tentoongesteld dankzij de geïntegreerde standaard. Draai de scharnierende boeg omhoog en maak de skeletachtige romp open om het schip in de aanvalsstand te zetten, of maak het middensegment open om de spookhaaien los te laten.

Met dit indrukwekkende LEGO® model haal je de magie van Disney's Pirates of the Caribbean in huis en voel je jezelf de kapitein op dit spookschip. De Stille Mary met de grote mast in verticale positie is ca. 48 cm hoog, 68 cm lang en 22 cm breed, en ca. 36 cm breed met omgevallen grote mast.

Bestel nu jouw eigen Stille Mary en ga op avontuur met Jack Sparrow en zijn bemanning. Word jij de nieuwe heerser van de zeeën? Bestel nu en laat je betoveren door de magie van Pirates of the Caribbean!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 249.95 (24-05-2023) € 249.95 (24-05-2023) € 249.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41158

Jasmines kleine toren

foto van lego set41060

Doornroosje's koninklijke slaapkamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.