Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Disney trein en station 71044

De LEGO® Disney trein en station (set 71044) is een geweldige manier om de magische wereld van Disney te ervaren.
Deze set bevat een gemotoriseerde locomotief, wagons, een stationsgebouw en een treinbaan.
Bovendien krijg je vijf iconische Disney-personages.
Met de app-bediening kun je de trein besturen en realistische geluiden maken.
Het stationsgebouw heeft fraaie details en je kunt de trein en geluidseffecten bedienen met je smartphone of tablet.
Met meer dan 2900 onderdelen is deze set een plezierig bouwproces en een geweldige aanwinst voor elke LEGO-fan.
Bestel het vandaag nog en ervaar de magie van LEGO® Disney!

Waar is LEGO Disney trein en station 71044 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 329.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
2925
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-09-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
71044
lego insiders punten icoon
2475
punten

Stap in de magische wereld van Disney en bouw samen met het hele gezin de LEGO® ǀ Disney 71044 trein en station! Deze geweldige set heeft alles wat je nodig hebt om de ultieme Disney-ervaring te beleven, inclusief gemotoriseerde locomotief, personen- en restauratiewagon, een prachtig stationsgebouw in de stijl van de Disney themaparken en een ovale treinbaan. Maar dat is nog niet alles - deze set bevat ook vijf iconische Disney-personages: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy!

Met de coole app-bediening kun je de trein voor- of achteruit laten rijden en realistische geluiden laten maken. Het koppelen van de wagons gaat eenvoudig dankzij de magnetische LEGO koppelingen. En wanneer je de panelen van de restauratiewagon opent, kun je genieten van het gedetailleerde interieur, compleet met een tafel, leunstoelen, een theepot en een kopje.

In het prachtige stationsgebouw zijn talloze fraaie, van stenen gebouwde meubels en details te vinden, zoals ramen met gordijntjes, een wandklok, een kroonluchter en een torenkamer met een kleine LEGO® ǀ Disney verrassing. En als klap op de vuurpijl kun je de trein en de geluidseffecten bedienen via een smartphone of tablet!

Deze LEGO® ǀ Disney trein en station-set bevat meer dan 2900 onderdelen en het bouwproces zal je zeker boeien en plezierig zijn! Na constructie meet de Disney speelgoedtrein in totaal ca. 12 cm hoog, 78 cm lang en 8 cm breed en het LEGO® ǀ Disney stationsgebouw is ca. 39 cm hoog, 36 cm breed en 16 cm diep. De ovale spoorbaan is ca. 96 cm lang en 70 cm breed.

Kortom, de LEGO® ǀ Disney trein en station-set is de perfecte manier om te genieten van de magische wereld van Disney in een unieke LEGO-ervaring! Blaas nieuw leven in je creativiteit en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de verschillende personages en wagons op je eigen manier combineert en de mooiste avonturen beleeft. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen en zal zeker een geweldige aanwinst zijn voor elke LEGO-fan! Bestel deze set vandaag nog en ervaar hoe LEGO® ǀ Disney je naar een andere dimensie van creativiteit en plezier brengt.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 329.95 (24-05-2023) € 329.95 (24-05-2023) € 329.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10773

Minnie Mouse ijssalon

foto van lego set41155

Elsa's marktavontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.