Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoester sleutelhanger 853781

Breng magie in je dagelijkse leven met de LEGO® Disney Assepoester sleutelhanger.
Bevestig het gedetailleerde minipoppetje veilig aan je sleutelbos, rugzak of handtas.
Het is een perfect cadeau voor Disney prinsessenliefhebbers en compatibel met andere LEGO® sets.
Bestel vandaag nog en geniet van de magie!

Waar is LEGO Assepoester sleutelhanger 853781 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
853781
lego insiders punten icoon
37
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Disney prinsessen met de LEGO® l Disney Assepoester sleutelhanger! Deze prachtige sleutelhanger brengt een beetje magie in je dagelijkse leven. Of je nu naar school gaat, naar je werk of gewoon onderweg bent, met deze sleutelhanger heb je altijd een klein stukje Disney bij je.

De sleutelhanger is voorzien van een stevige metalen ring en ketting, waarmee je het minipoppetje van Assepoester makkelijk en veilig kunt bevestigen aan je sleutelbos, rugzak of handtas. Het minipoppetje is gemaakt van hoogwaardig LEGO® materiaal en is tot in de kleinste details ontworpen. Je ziet direct dat er veel aandacht is besteed aan de kleuren, vormen en details van het minipoppetje en de accessoires.

Het minipoppetje van Assepoester is gebaseerd op de beroemde Disney prinses uit de film Assepoester. Ze draagt een prachtige blauwe jurk en heeft een vriendelijk gezichtje. De details van haar outfit, zoals de pofmouwen, de strikjes en de glazen muiltjes, zijn allemaal in de mini-versie terug te vinden.

De LEGO® l Disney Assepoester sleutelhanger is niet alleen een leuk en origineel cadeau voor jezelf, maar ook voor vrienden en familieleden die gek zijn op alles wat met Disney prinsessen te maken heeft. Het is een perfecte aanvulling op een bestaande LEGO® collectie of als eerste kennismaking met LEGO® voor kinderen en volwassenen.

Dankzij de stevige metalen ring en ketting hoef je je geen zorgen te maken dat de sleutelhanger snel kapot gaat of het minipoppetje losraakt. Dit zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van deze mooie sleutelhanger. Bovendien is het minipoppetje van Assepoester compatibel met andere LEGO® sets en accessoires, waardoor je eindeloos veel creatieve mogelijkheden hebt om je eigen Disney prinsessenavonturen te beleven.

Haal de betoverende wereld van Disney prinsessen in huis met de LEGO® l Disney Assepoester sleutelhanger en laat je fantasie de vrije loop! Bestel de sleutelhanger vandaag nog en ontvang hem snel en veilig thuis. Maak jezelf of iemand anders blij met deze prachtige en unieke sleutelhanger en geniet van de magie van LEGO® en Disney samen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10962

Buzz Lightyear planeetmissie

foto van lego set41053

Assepoesters betoverde koets

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.