Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112

Maak je Disney verzameling compleet met de grappige LEGO® ǀ Disney Katrien Duck sleutelhanger (854112).
Deze schattige sleutelhanger is ideaal om aan je tas, rugzak of sleutelbos te bevestigen.
Met een metalen ketting en ring zorgt hij ervoor dat je Katrien Duck nooit kwijtraakt.
De sleutelhanger is gemaakt van LEGO stenen en kan worden uit elkaar gehaald en opnieuw worden gebouwd.
Perfect als cadeau voor Katrien Duck fans vanaf 6 jaar.
Bestel hem nu!

Waar is LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
854112
lego insiders punten icoon
45
punten

Ben jij fan van Disney's Katrien Duck en zoek je naar een manier om haar altijd bij je te dragen? Dan hebben wij het perfecte accessoire voor jou: de grappige LEGO® ǀ Disney Katrien Duck sleutelhanger (854112)! Met deze sleutelhanger heb je altijd een minifiguur van Katrien Duck bij de hand, compleet met schattige roze strik die perfect bij haar lichtpaarse shirt en roze schoenen past.

De Katrien Duck sleutelhanger is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring, zodat je hem veilig kunt vastmaken aan je rugzak, tas of sleutelbos. En omdat de minifiguur niet losgemaakt kan worden van de metalen ketting, hoef je je geen zorgen te maken dat je haar ergens onderweg kwijtraakt.

Deze lieve sleutelhanger is niet alleen een geweldige aanvulling op je Disney verzameling, maar ook een perfect cadeautje voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheden. Het is een geweldige manier om kinderen vanaf 6 jaar te verrassen die fan zijn van Katrien Duck of andere bekende Disney personages.

De afmetingen van de sleutelhanger zijn ca. 9 cm hoog en 4 cm breed - precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten! Of je nu naar school gaat, winkelt of naar een pretpark gaat, deze Katrien Duck sleutelhanger is de perfecte metgezel.

En het beste van alles is dat deze sleutelhanger gemaakt is van LEGO stenen, wat betekent dat je hem gemakkelijk uit elkaar kunt halen en opnieuw kunt bouwen. Je kunt zelfs je eigen custom Katrien Duck sleutelhanger maken door de stenen te combineren met andere LEGO sets!

Kortom, de LEGO® ǀ Disney Katrien Duck sleutelhanger (854112) is een geweldige manier om je liefde voor Katrien Duck en LEGO te combineren. Voeg haar toe aan je collectie of verras een vriend of familielid met dit schattige cadeautje. Bestel hem nu en neem Katrien Duck overal met je mee naartoe!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (29-04-2023) € 5.99 (29-04-2023) € 5.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set43181

Raya en het Hartpaleis

foto van lego set853782

Belle sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.