Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mirabel Key Chain 854287

Beleef de magie van Encanto met de LEGO® Disney Mirabel Sleutelhanger! Deze schattige sleutelhanger met beweegbare Mirabel mini-pop is perfect voor fans van de film. Voeg wat Disney magie toe aan je dagelijks leven en laat Mirabel je overal vergezellen. Bestel nu en breng wat extra vreugde in je avonturen!

Waar is LEGO Mirabel Key Chain 854287 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-04-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854287
lego insiders punten icoon
39
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Encanto met deze LEGO® Disney Mirabel Sleutelhanger! Met deze leuke sleutelhanger kunnen kinderen vanaf 6 jaar de magie met zich meenemen waar ze ook naartoe gaan. De sleutelhanger bevat een beweegbare Mirabel mini-pop (gekleed in haar kenmerkende lange rok en ronde bril) aan een duurzame metalen ring en ketting, die stevig vastzit aan sleutels, tassen, rugzakken en meer.

Deze schattige sleutelhanger is geïnspireerd op de geliefde film Encanto en is het perfecte cadeau voor kinderen en volwassenen die dol zijn op Disney. Breng een glimlach op het gezicht van een Encanto fan met deze unieke en speelse toevoeging aan hun sleutelbos of accessoirecollectie. De levendige kleuren en gedetailleerde vormgeving van de Mirabel mini-pop zullen zeker de aandacht trekken en een vleugje magie toevoegen aan het dagelijks leven.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een verjaardag, feestdag of gewoon zomaar, deze LEGO® Disney Mirabel Sleutelhanger is een must-have voor alle Encanto liefhebbers. Laat zien dat jij een echte fan bent en laat Mirabel je vergezellen op al je avonturen. Met haar vrolijke uitstraling en speelse houding zal ze gegarandeerd voor wat extra vreugde zorgen, waar je ook heen gaat.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat Disney magie toe aan je dagelijks leven met deze betoverende LEGO® Disney Mirabel Sleutelhanger. Of je nu jong of oud bent, deze charmante accessoire is een leuke toevoeging aan elke verzameling en een geweldige manier om je liefde voor Encanto te laten zien. Bestel nu en laat Mirabel de sleutel zijn tot een wereld vol avontuur en plezier!

Laatste update: 2024-03-02 15:12:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.