Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ananas - fotohouder en minibord 30560

De LEGO set 30560 Ananas - fotohouder en minibord biedt een speelse manier om je favoriete foto's te laten zien.
Met deze set kun je gemakkelijk creatief worden en persoonlijkheid toevoegen aan elke kamer.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en een betaalbaar cadeau-idee.
Bestel nu en geef jouw kamer een unieke uitstraling!

Waar is LEGO Ananas - fotohouder en minibord 30560 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
116
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
30560
lego insiders punten icoon
30
punten

Wil jij een unieke en speelse manier om je favoriete foto's te laten zien? Dan is LEGO set 30560 Ananas - fotohouder en minibord de perfecte oplossing voor jou! Dit charmante bouwpakket biedt een mini-bord en fotohouder die je in elkaar kunt zetten met de klassieke LEGO-blokken waar we allemaal zo van houden.

Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens praktisch. Je kunt de fotohouder gebruiken om je favoriete momenten op te hangen op je bureau, in je slaapkamer of in je woonkamer. Met zijn grappige ananasvorm geeft deze set een vrolijke toets aan elke ruimte.

Het minibord is handig om notities of cadeauwensen te schrijven. Hierdoor kan je het gebruiken als memobord of lief afscheidscadeautje voor je beste vrienden of familieleden.

De set is gemakkelijk te bouwen en de instructies worden inbegrepen in de doos. Je kunt het heel eenvoudig samenstellen en dan je eigen foto's of notities erin plaatsen. Met deze set kun je gemakkelijk creatief worden en persoonlijkheid toevoegen aan elke kamer in jouw huis.

De LEGO set is ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een geweldige manier om je kind kennis te laten maken met LEGO en tegelijkertijd rustgevende en stressverminderende activiteiten aan te bieden. Voor volwassenen is het een leuke manier om uit de dagelijkse sleur te geraken en creatief bezig te zijn.

Het is ook geweldig als je op zoek bent naar een betaalbaar en uniek cadeau-idee. Het is perfect als verjaardagscadeau, verjaardagscadeau en zelfs als kerstcadeau! De ananasvormige fotohouder en minibord zal zeker een unieke touch geven aan de kamer van de gelukkige ontvanger.

Bestellen kan gemakkelijk via de LEGO-website en de verzending is snel. Koop je deze set als cadeau, dan kun je er altijd extra LEGO-blokjes bij bestellen om het nog persoonlijker te maken.

Kortom, LEGO set 30560 Ananas - fotohouder en minibord is een leuke, creatieve en leuke manier om jouw favoriete foto's te tonen en jouw ideeën te noteren. Bestel nu en geef jouw kamer een unieke en vrolijke uitstraling!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (18-05-2023) € 3.99 (18-05-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41946

Extra DOTS - serie 6

foto van lego set41927

Tassenhanger hond

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.