Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Armband - Mijn huisdieren 41801

De LEGO DOTS Armband - Mijn huisdieren (41801) is een creatieve set voor kinderen vanaf 6 jaar.
Met een verstelbare armband, bedeltjes en kleurrijke tegels kunnen kinderen hun eigen ontwerpen maken.
Combineer met andere DOTS sets voor nog meer ontwerpmogelijkheden.
Veilig en leuk voor eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Armband - Mijn huisdieren 41801 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41801
lego insiders punten icoon
52
punten

Ben jij een echte dierenliefhebber of houd je van knutselen en ontwerp? Dan hebben wij de perfecte set voor jou! De LEGO® DOTS Armband - Mijn huisdieren (41801) is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het zakje bevat een verstelbare blauwe armband, twee hangertjes voor bedeltjes en twee hartjesbedeltjes, plus een heleboel kleurrijke tegels en vier versierde tegels om helemaal zelf te ontwerpen.

Met DOTS sets kunnen kinderen hun creativiteit uiten op een leuke en nieuwe manier. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze armband! Het is niet alleen een geweldige activiteit om samen te doen, maar ook om cadeau te geven voor een verjaardag of als verrassing tussendoor.

Tijdens het ontwerpen en personaliseren van de armband ontwikkelen kinderen hun creatieve vaardigheden. Met 36 tegels, inclusief tegels met opdruk in huisdierenthema en hartjesbedeltjes, kunnen kinderen de armband ontwerpen die het beste past bij hun passie, outfit of stemming.

Maak gebruik van de inspiratie op de verpakking of laat jouw eigen fantasie de vrije loop. Combineer deze set ook met de verschillende LEGO® DOTS Extra DOTS zakjes of dozen (apart verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen.

De armband is ca. 20 cm lang en daardoor gemakkelijk draagbaar. Voor kinderen die altijd onderweg zijn, is dit de perfecte set om keer op keer opnieuw te versieren, waar en wanneer ze daar maar zin in hebben.

Met de LEGO® DOTS sets ontdekken kinderen hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen door hun eigen accessoires, sieraden of kamerdecoraties te maken. Het experimenteren met ontwerpen kan direct beginnen en staat voor onbegrensde creativiteit!

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen en zijn veilig voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Onze onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Trakteer jezelf of jouw kinderen op deze geweldige LEGO® DOTS Armband - Mijn huisdieren (41801) set en ontdek de fantasierijke wereld van ontwerp en creativiteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 79.00 (06-12-2023) € 30.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set41907

Bureau-organizer

foto van lego set5006274

Markeerstiften-sixpack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.