Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Armband - Eenhoorns voor altijd 41802

De LEGO® DOTS Armband - Eenhoorns voor altijd (41802) is de perfecte knutselset voor kinderen vanaf 8 jaar.
Met een verstelbare armband en 36 verschillende tegels in verschillende kleuren en designs, kunnen kinderen hun eigen armband ontwerpen en hun persoonlijke stijl uitdrukken.
De set biedt eindeloos speelplezier en is ideaal als verrassingscadeau.
Bestel nu en ontdek de magie van de LEGO® DOTS wereld!

Waar is LEGO Armband - Eenhoorns voor altijd 41802 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41802
lego insiders punten icoon
52
punten

Ben jij een groot fan van eenhoorns en alles wat magisch is? Dan hebben wij de perfecte knutselset voor jou! Maak kennis met de LEGO® DOTS Armband - Eenhoorns voor altijd (41802). Deze armbandset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van creatief bezig zijn en lekker willen knutselen. Met deze set kunnen zij zelf hun eigen armband ontwerpen en zo hun persoonlijke stijl en outfit compleet maken.

De set bevat een verstelbare donkerroze armband en maar liefst 36 verschillende tegels in verschillende kleuren, texturen en designs. Je vindt er glittertegels, metallic tegels met eenhoornopdruk en iriserende tegels met vleugelversiering. Combineer deze tegels met de 'diamantjes' voor wat extra schittering. Op de verpakking vind je inspiratie om de creativiteit een boost te geven. Je kunt dus gelijk aan de slag en je eigen creativiteit gebruiken om de armband te versieren.

De LEGO® DOTS Armband - Eenhoorns voor altijd (41802) set biedt eindeloos speelplezier en is ideaal als verrassingscadeau of verjaardagscadeau voor kinderen die zichzelf op leuke en nieuwe manieren willen uitdrukken. Niet alleen kun je de armband ontwerpen en aanpassen naar je eigen stijl, maar je kunt hem ook delen met vrienden en familie. Zo heb je een unieke armband die niemand anders heeft!

De armband is ca. 20 cm lang, dus er is genoeg ruimte voor kinderen om lekker creatief te zijn en de armband keer op keer opnieuw te versieren, waar en wanneer ze daar maar zin in hebben. Samen met een LEGO® DOTS Extra DOTS 41803 zakje (apart verkrijgbaar) kunnen ze hun ontwerpen uitbreiden en zichzelf op nieuwe manieren blijven uitdrukken.

Deze LEGO® DOTS set staat voor onbegrensde creativiteit. Met de armband die je gelijk kunt gaan versieren ontwikkel je spelenderwijs je zelfvertrouwen en verbeeldingskracht. Je hebt eindeloze speelmogelijkheden en kunt zelf sieraden, accessoires of kamerdecoraties maken. Alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk met deze armbandset.

Bij LEGO® staat kwaliteit voorop en dit is terug te zien in deze set. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. De veiligheid van kinderen is ook van groot belang. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO® DOTS Armband - Eenhoorns voor altijd (41802) set beleef je eindeloos creatief speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp je eigen unieke armband. Bestel hem nu en ontdek de magie van de LEGO® DOTS wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41929

Tassenhanger luipaard

foto van lego set41909

Zeemeermin armbanden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.