Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatief dierenlaatje 41805

Maak kennis met de LEGO® DOTS Creatief dierenlaatje (41805).
Deze knutselset is perfect voor kinderen van 6 jaar en ouder die van kunst, design en dieren houden.
Met een werkend laatje en veel gekleurde tegels kunnen kinderen hun eigen ontwerpen maken.
Het dierenlaatje kan worden aangepast aan de kamer, passie of stemming van het kind.
Deze set stimuleert creativiteit en experimenteert met LEGO stenen en biedt talloze mogelijkheden voor spel en opbergruimte.
Het dierenlaatje is 5 cm hoog, 10 cm breed en 12 cm diep, waardoor het ideaal is voor creativiteit.
Bestel deze geweldige knutselset nu en stimuleer de verbeeldingskracht en creativiteit van je kinderen!

Waar is LEGO Creatief dierenlaatje 41805 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 20.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
643
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41805
lego insiders punten icoon
162
punten

Verwelkom bij ons nieuwste LEGO® DOTS Creatief dierenlaatje (41805) – de perfecte knutselset voor kinderen van 6 jaar en ouder die houden van kunst, design en vooral dieren! Deze set is gemaakt voor korte, dagelijkse speelmomenten en komt met een werkend laatje dat genoeg opbergruimte biedt, plus een heleboel gekleurde tegels om te versieren.

Dit dierenlaatje heeft een eenvoudige en intuïtieve opbouw en aan de buitenkant is er genoeg ruimte om het dierenontwerp van je kinderen te laten schitteren. Ze kunnen dit dierenlaatje helemaal eigen maken, zodat het bij hun kamer, passie of stemming past.

Naast knutselen en creativiteit, zorgt onze DOTS™ sets ervoor dat kinderen op creatieve manieren kunnen experimenteren met LEGO stenen. Alles wat kinderen maar kunnen bedenken is mogelijk met dit leuke en handige dierenlaatje. Onze DOTS sets zitten vol mogelijkheden om zelfstandig spel bij creatieve kinderen te stimuleren.

Je kinderen kunnen nu hun ontwerpvaardigheden verbeteren terwijl ze een rechthoekige lade maken om hun schatten in op te bergen. Deze set is gemaakt om steeds opnieuw te experimenteren met ontwerpen en om kleine spulletjes in op te bergen. Je kinderen kunnen de inbegrepen tegels gebruiken om dieren, patronen en ontwerpen te creëren die bij hun persoonlijkheid passen.

Verras je kinderen met onze LEGO® DOTS Creatief dierenlaatje (41805) knutselset. Het biedt volop ruimte voor opbergen en ontwerpen en is een geweldig cadeau of een welverdiende beloning. Het dierenlaatje is ca. 5 cm hoog, 10 cm breed en 12 cm diep en biedt vele gebruiksmogelijkheden voor kinderen, wat het ook het ideale formaat maakt voor creativiteit.

Met de eenvoudig te volgen inspiratie in de verpakking wordt het in elkaar zetten van de lade kinderspel. Er zijn een heleboel tegels waarmee kinderen hun favoriete dier of iets heel anders kunnen maken. Onze LEGO® DOTS set staat voor onbegrensde creativiteit. Het laatje biedt volop mogelijkheden om de vindingrijkheid en verbeelding van kinderen te vergroten terwijl ze plezier beleven aan het ontwerpen.

Met LEGO® DOTS sets ontdekken kinderen hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen door hun eigen kamerdecoraties en opbergruimte te maken en aan hun persoonlijke stijl aan te passen. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ons LEGO® DOTS Creatief dierenlaatje (41805) is de perfecte combinatie van creativiteit, fantasie en plezier. Stimuleer de verbeeldingskracht en creativiteit van je kinderen met deze geweldige knutselset. Bestel hem nu en ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.95 (25-05-2023) € 24.99 (18-05-2023) € 22.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set41932

Extra DOTS - serie 5

foto van lego set41929

Tassenhanger luipaard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.