Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein™ Accessoires pakket 41808

Met LEGO DOTS Zweinstein Accessoires pakket (41808) kunnen kinderen creatieve accessoires maken om hun liefde voor Harry Potter en Zweinstein te tonen.
De set bevat 4 DOTS items om te versieren, zoals een armband en tassenhangers.
Kinderen kunnen eindeloos experimenteren met kleurrijke tegels en bedeltjes.
Combineer de set met andere LEGO DOTS Harry Potter themasets en stimuleer de creatieve vaardigheden van kinderen.
Dit cadeau is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is kwalitatief en veilig.
Bestel het Zweinstein Accessoires pakket nu en stimuleer de creativiteit van jouw kinderen!

Waar is LEGO Zweinstein™ Accessoires pakket 41808 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.5519-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41808
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een enorme Harry Potter™ fan of ken je er eentje? Dan hebben wij de perfecte set voor jou. Met het LEGO® DOTS Zweinstein™ Accessoires pakket (41808) creëer jij eigenhandig de leukste accessoires om je liefde voor Harry Potter en jouw favoriete Zweinstein afdeling te laten zien! Dit cadeau is ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Dus, ben je op zoek naar een cadeau waar kinderen actief mee bezig kunnen zijn? Zoek dan niet verder!

Stimuleer creativiteit met deze veelzijdige set voor ontwerpplezier. Met de kleurrijke DOTS sets leren kinderen hoe leuk en eenvoudig het is om met LEGO stenen te spelen. Alles wat kinderen maar kunnen bedenken is mogelijk met deze mix van handige items en kleurrijke tegels. DOTS sets zitten boordevol mogelijkheden en zijn een rollercoaster van creatief verrassingsplezier voor de kritische en creatieve kinderen onder ons.

De set bevat 4 verschillende DOTS voorwerpen om te versieren. Ga voor een armband met een dubbele rij noppen of zelfs een stitch-on patch. Ook biedt de set een rechthoekige tassenhanger en een tassenhanger in de vorm van Harry's bliksemschichtlitteken. Zo creëer je de ultieme Zweinstein look! De bijgeleverde tegels in verschillende vormen en kleuren omvatten bedeltjes, hangertjes voor bedeltjes en 10 willekeurige tegels met opdruk. Dit betekent dat kinderen eindeloos kunnen experimenteren met verschillende designs. Laat je creativiteit de vrije loop en versier jouw accessoires met de meest fantastische Harry Potter creaties.

Geef je creativiteit een vliegende start en combineer de set met andere LEGO® DOTS Harry Potter™ themasets (41809, 41811 - apart verkrijgbaar) voor nog meer ontwerpplezier. Stimuleer de creatieve vaardigheden van kinderen met 4 kleurrijke DOTS voorwerpen, tegels in verschillende inspirerende kleuren, bedeltjes en hangertjes voor bedeltjes, plus 10 willekeurige tegels met opdruk. Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Creatieve ontdekkingsreis voor kinderen vanaf 8 jaar. De mix van accessoires, kleurrijke tegels en 10 van de 16 mogelijke tegels met opdruk maken dit een leuk cadeau dat lang meegaat en perfect is voor kinderen die van knutselen houden. De armband is ca. 20cm lang, waardoor kinderen volop ruimte hebben om hun creativiteit op los te laten. Dankzij de inspiratie in de verpakking kunnen kinderen de accessoires in een handomdraai steeds opnieuw decoreren, zodat ze hun liefde voor Harry Potter™ aan iedereen kunnen laten zien.

Ontwerp vol vertrouwen buiten de lijntjes. Deze coole LEGO® DOTS set staat voor onbegrensde creativiteit. Jouw kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen terwijl ze druk bezig zijn. Met LEGO® DOTS sets ervaren kinderen hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen, door hun eigen sieraden, accessoires of kamerdecoraties te maken en aan hun eigen stijl aan te passen.

Kwaliteit zonder compromis. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Veiligheid voor alles. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat deze LEGO DOTS set aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen voldoet.

Versieren, gebruiken en herhalen. Maak een kind of Harry Potter™ fan blij met dit LEGO® DOTS Zweinstein Accessoires pakket (41808). Het creatieve plezier begint zodra ze de verpakking openen. Ervaar de eindeloze mogelijkheden van het stimuleren van de creatieve vaardigheden van jouw kinderen met 4 kleurrijke DOTS voorwerpen, tegels in verschillende inspirerende kleuren, bedeltjes en hangertjes voor bedeltjes, plus 10 willekeurige tegels met opdruk.

Dit is het perfecte cadeau voor zowel jongeren als volwassenen, voor verjaardagen, feestdagen of zelfs zomaar. Bestel dit Zweinstein Accessoires pakket nu en probeer het zelf, wij beloven dat je er geen spijt van krijgt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 13.55 (06-04-2024) € 13.25

Ook aanbevolen:

foto van lego set41959

Schattige panda bakje

foto van lego set41901

Funky dieren armband

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.