Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Funky dieren armband 41901

Met de LEGO DOTS Funky Dieren Armbandset (41901) kunnen kinderen van 6 jaar en ouder hun eigen unieke sieraden maken.
De set bevat 32 kleurrijke tegels met schattige konijntjes, katten en pootafdrukken.
De verstelbare armband past om grotere en kleinere polsen en de mogelijkheden voor creativiteit zijn eindeloos.
Deze armbandset is een perfect cadeau voor elke gelegenheid en maakt deel uit van de LEGO DOTS-serie, waarbij kinderen snel en gemakkelijk hun eigen sieraden kunnen maken en aanpassen.
Gebruik Extra DOTS voor coole decoraties.
Laat jouw creativiteit de vrije loop en begin met versieren!

Waar is LEGO Funky dieren armband 41901 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41901
lego insiders punten icoon
45
punten

Laat jouw creativiteit de vrije loop met de nieuwe LEGO DOTS Funky Dieren Armbandset (41901)! Een fantastisch knutselproject voor kinderen van 6 jaar oud en ouder, waarmee zij hun eigen unieke sieraden kunnen maken. Met 32 kleurrijke tegels, inclusief enkele versierd met schattige konijntjes, katten en pootafdrukken, zal deze armbandset jouw verbeelding de vrije loop laten gaan.

De coole armband is verstelbaar en past om zowel grotere als kleinere polsen, dus alle kinderen kunnen genieten van deze fantastische activiteit. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de armband versieren zoals zij dat willen. Gebruik de patroonsuggesties op de verpakking of creëer jouw eigen, unieke en kleurrijke ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO DOTS Funky Dieren Armbandset is perfect als cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke andere gelegenheid dan ook. Jouw creativiteit zal geen grenzen kennen met deze prachtige set!

Deze armbandset is slechts een van de vele sieradenontwerpsets uit de LEGO DOTS-serie. Alle sets zijn speciaal ontworpen voor snel, gemakkelijk en intuïtief gebruik, zodat kinderen hun eigen sieraden kunnen maken en deze aan hun kleding en stemming kunnen aanpassen. Verzamel alle sets en combineer de kleurrijke tegels om jouw eigen unieke sieraad te maken.

Kinderen kunnen ook Extra DOTS gebruiken, Seri 1, om hun armbanden te versieren met coole decoraties. De kleurrijke tegels van deze en andere sets zijn geweldig om mee te knutselen en jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan.

De LEGO DOTS-tegels en armbanden voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strikte kwaliteitscriteria. Ze zijn makkelijk te verbinden en elke keer weer gemakkelijk van elkaar te halen zodat je jouw ontwerp keer op keer kan veranderen.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak jouw eigen unieke sieraden met LEGO DOTS Funky Dieren Armbandset. Een fantastisch knutselproject voor kinderen van 6 jaar en ouder! Batterijloos speelgoed helpt kinderen hun zelfstandigheid te vergroten en laat hen genieten van de vreugde van het zelf creëren van iets compleet nieuws. Koop vandaag nog deze fantastische set en begin meteen met versieren!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41906

Ananas pennenbakje

foto van lego set40561

Potloodbakje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.