Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ananas pennenbakje 41906

Maak jouw bureau vrolijker dan ooit met dit schattige LEGO® DOTS Ananas pennenbakje (41906)! Kinderen kunnen hun eigen kleurrijke pennenbakje maken en aanpassen aan hun stemming of kamer.
Deze praktische set is een leuke en creatieve activiteit voor knutselfans.
Het pennenbakje wordt geleverd met kleurrijke tegels en een bewaarbakje.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu en geef een geweldige creatieve ervaring cadeau!

Waar is LEGO Ananas pennenbakje 41906 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1619-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
351
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41906
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak jouw bureau vrolijker dan ooit met dit schattige LEGO® DOTS (41906) Ananas pennenbakje! Deze set is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten, zodat kinderen hun eigen kleurrijke ananas pennenbakje kunnen maken en dit kunnen aanpassen aan hun stemming of kamer. Het is niet alleen een praktische manier om pennen en potloden te organiseren, maar ook nog eens een leuke en creatieve activiteit voor knutselfans.

Deze grappige set bestaat uit een hoog geel pennenbakje met deksel met draaibare groene bladeren erbovenop en een kleiner roze metgroen watermeloenbakje met deksel, plus kleurrijke tegels waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en hun bakjes kunnen decoreren zoals zij dat willen. Passend bij hun humeur, hun kamer of in dezelfde stijl als hun vrienden. Opruimen en sorteren worden een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaarbakje.

Laat jouw kinderen hun creativiteit de vrije loop met deze set! Kinderen kunnen hun ontwerpvaardigheden en zelfexpressie verbeteren door deze leuke bakjes te versieren, de patroonsuggesties op de verpakking te volgen of hun eigen, frisse look te bedenken. Bouw deze leuke pennenbakjes met de kleurrijke tegels uit deze set, of combineer ze met andere DOTS items, zoals uit de Extra DOTS - serie 1 set (41908) of andere kamerdecoratiesets!

De set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of voor welke andere gelegenheid dan ook. Het pennenbakje in de vorm van een ananas is ongeveer 15 cm hoog en 6 cm breed, ideaal voor jonge ontwerpers om hun creaties steeds opnieuw te oefenen. Het stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen en stimuleert de ontwikkeling van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.

Het plezier begint direct met het bouwen van het pennenbakje en het accessoiredoosje. De gemakkelijk te volgen instructies maken het bouwen eenvoudig. Opruimen en bewaren zijn ook een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaarbakje. Geef jouw kinderen coole dingen om zelf te maken met LEGO® DOTS sets. Deze slimme set biedt eindeloze ontwerpinspiratie die de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen helpt vergroten.

LEGO® stenen en tegels voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en onze eigen strikte kwaliteitseisen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel op elkaar te zetten en van elkaar te halen zijn. Wij gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken de LEGO® stenen en tegels om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bestel nu deze leuke LEGO® DOTS (41906) Ananas pennenbakjes set en geef jouw knutselfan een geweldige creatieve ervaring waar ze nog lang van zullen genieten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.00 (25-05-2023) € 16.00 (25-05-2023) € 16.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41951

Notitiebord

foto van lego set5006273

Notitieboekje met elastiek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.